VG-62:lle niukka tappio Espoossa

FC Interin kehitysjoukkue VG-62 kärsi torstaina Espoossa pelatussa kakkosen ottelussa niukan 3-2(1-1) tappion kotijoukkue FC Espoolle. VG:n maaleista ottelussa vastasivat vasta B-juniori-ikäinen Joni Kauko ja vähitellen vireeseen talven loukkaantumisen jälkeen pääsevä Iiro Sarparanta.

Kotijoukkue FC Espoon maaleista ottelussa vastasivat Thomas Lindroos kerran ja toisella jaksolla Oskari Forsmanin kahdesti neljän minuutin sisään yllättänyt Mikko Kalervo.

Interin edustusjoukkueen pelaajista ottelusa pelasivat maalin tehneen Sarparannan lisäksi Timo Furuholm, Severi Paajanen, Ville Nikkari ja maalivahti Forsman.

VG:n ottelut jatkuvat jälleen viikon kuluttua torstaina 9.8., jolloin joukkue kohtaa vieraskentällä tamperelaisen KOOVEE:n