Interin kehitysjoukkue VG-62:n hyvästä taistelusta jäi lopulta pelkästään luu käteen, kun joukkue joutui taipumaan kakkosen piikkipaikalle voiton myötä nousseelle GrIFK:lle niukasti 1-2(1-0).

Pitkälti maalivahti Oskari Forsmanin huipputorjuntojen ansiosta ottelussa mukana pysyneen VG:n maalista vastasi ottelun avausjaksolla Tomas Grönroosin syötöstä osunut Heikki Villa.

Vaikka ”Grani” veikin ottelua lähes alusta alkaen oli VG:lla mahdollisuus ratkaista ottelu toisella jaksolla, mutta hyvä maalipaikka hukattiin liialliseen miettimiseen, jolloin ”Grani-pelaajat” ehtivät peittämään tilanteen.

Ottelun ratkaisu nähtiin sitten viimeisen 20. minuutin aikana, jolloin vierasjoukkue otti vaihdosta kentälle Veikkausliigassakin 14 kertaa maalinteossa onnistuneen Jon Poulsenin. Poulsen teki nimittäin vierasjoukkueen tasoituksen ja syötti neljä minuuttia ennen ottelun loppua Petter Meyerin tekemän voittomaalin.