Veikkausliigakierroksella poikkeuksellinen alkamisaika keskiviikkona 19.6.

(Kuva: Risto Nummela)

Veikkausliigakierroksella aivan poikkeuksellinen alkamisaika tulevana keskiviikkona 19.6.2024. Yöttömän yön kierroksen ottelut alkavat poikkeukselliseen aikaan kello 21.00, joten huippujalkapallon lisäksi katsomoissa pääsee nauttimaan kesäyön tunnelmasta. Keskiviikon kierroksella kotijoukkueina toimivat seurat järjestävät myös oheistapahtumia otteluitten yhteyteen, joten katsottavaa ja koettavaa riittää varmasti.

Juhannusviikko on yöttömän yön aikaa Suomessa ja tätä juhlistetaan juhannuksen alla keskiviikkona 19.6. pelattavalla Veikkausliigakierroksella. Inter pelaa juhannusetkojen kello 21.00 alkavan ottelun Valkeakoskella FC Hakan vieraana.

Jalkapallo on parasta paikan päällä, mutta mikäli katsomoon ei syystä tai toisesta pääse, yöttömän yön kierrosta on poikkeuksellisesti mahdollista seurata suorana Ruudussa yhdessä ja samassa lähetyksessä.

Ruudun kierroksen studio-otteluna on kärkipään kamppailu HJK-KuPS, mutta yöttömän yön lähetyksessä nähdään lisäksi kaikki maalit ja muut huippuhetket viideltä muultakin paikkakunnalta. Ruudun kautta on toki valittavissa normaaliin tapaan myös suora lähetys yksittäisestä ottelusta.

FC Haka – FC Inter ke 19.6. klo 21.00 Tehtaan kentällä

Älä jätä väliin juhannusetkojen kovaa taistelua, vaan tilaa Ruutu+ tästä.

 

 

Sivu päivitetty 17.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit