Uusittu Veritas Stadion täyttyy kovaa vauhtia – tervetuloa Suomen upeimmalle jalkapallostadionille!

Tulevana maanantaina FC Inter pääsee viimein pelaamaan uudelle kotistadionilleen. Stadionille on asennettu uusi tekonurmi ympäristöystävällisellä täytteellä. Samalla stadionista on vihdoin tullut kokonainen, kun myös itäpäätyyn on noussut reilun tuhannen istumapaikan katsomo.

Veritas Stadion tarjoaa entistä upeammat puitteet ottelutapahtumille. Inter avaa uudistetun kotistadionin ensi viikolla kahdella kotiottelulla, kun ensin maanantaina vastaan asettuu IFK Mariehamn ja perjantaina FC Haka. Joukkue ei näytä olleen ainoa kotiotteluita odottanut, sillä pääkatsomon paikat ovat pian myyty loppuun.

Suuren kysynnän vuoksi olemme avanneet myös länsipäädyn lipunmyynnin avausviikon otteluihin.  Kun haluat varmistaa paikkasi pääkatsomoon avausviikon otteluihin, osta lippusi  Tiketistä nyt. Ottelupäivänä stadionin lipunmyynnistä voimme varmasti myydä ainoastaan paikkoja päätykatsomoista.

Ottelun lisäksi stadionilla on otteluissa muun muassa uusi Puuha-areena perheen pienimmille ja uudistuneet ravintolapalvelut. Tälle kaudelle myös katsomolohkoja on uudistettu, ja näistä näkyvimmät uudistukset ovat Itäpäädyn kannattajakatsomo, sekä sen vieressä sijaitseva Airfi-junnukatsomo. Lisätietoja kauden 2023 ottelutapahtumista tästä. 

Pormestari Minna Arve vihkii uuden stadionin käyttöön ja suorittaa ensimmäisen ottelun avauspotkun.

FC Inter lähettää suuret kiitokset Turun kaupungille sekä pääurakoitsijoille stadionin remontin toteuttamisesta ja onnistumisesta.

Osta kausarisi koko kaudelle tai lippusi kotikauden avausotteluihin Tiketin myyntipisteistä tai tästä. 

 

 

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit