U18-maajoukkue: Ville Mäkilä onnistui tappiosta huolimatta

Suomen U18-maajoukkueen mollivoittoiset otteet saivat jatkoa myös Valentin Granatkin-turnauksen toisessa ottelussa. Tällä kertaa Suomi joutui tunnustamaan paremmakseen Slovakian selvin 3-1(3-0) lukemin.

Ottelu ratkesi Slovakialle jo ensimmäisellä jaksolla, jossa se siirtyi Suomen pallohallinnasta huolimatta 3-0 johtoon. Maaleista ensimmäinen syntyi jo ottelun ensimmäisellä minuutilla.

Suomen leirissä heräsi vielä ensimmäisen jakson lopussa pieni toivon kipinä slovaki-pelurin lennettyä kahden varoituksen seurauksena suihkun puolelle.

Suomen kiri ei kuitenkaan tuottanut IFK Mariehamnin Wilhelm Ingvesin yhtä maalia enempää tulosta, vaikka joukkue pelitapahtumia hallitsikin.

Interin toppari pelasi Suomen keskuspuolustuksessa koko ottelun onnistuen tappiosta huolimatta erinomaisesti.

Suomen seuraava ottelu pelataan keskiviikkona, jolloin se saa vastaansa lohkoa puhtaalla pelillä johtavan Venäjän.