U18-maajoukkue: Suomi hävisi niukasti Puolalle

Suomen U18-maajoukkue kärsi eilen Salossa Puolaa vastaan pelatussa harjoitusmaaottelussa niukan 0-1 tappion.

Salon Palloilijoiden isännöimää maaottelutapahtumaa oli saapunut seuraamaan 1163 jalkapallofania. Aurinkoisessa säässä pelattu kaksoismaaottelun ensimmäinen osa oli kauttaaltaan tarkkaa puolustuspeliä, eikä maalintekopaikoilla herkuteltu.

Puola hallitsi ensimmäisellä jaksolla hienoisesti kenttätapahtumia. Ottelun voittomaali syntyi Suomen kannalta harmittavasti virhepompusta. Toisella jaksolla Suomi loi enemmän maalipaikkoja onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Näin ollen puolalaiset vieraat veivät kaksoismaaottelun ensimmäisen osan Pawel Czoskan maalilla 0-1.

Inter-kaksikko Ville Mäkilä ja Joni Kauko pelasivat ottelussa täydet minuutit. Kaukolla oli ottelussa myös oivallinen tilaisuus tuoda Suomi ottelussa tasoihin, mutta häne ei onnistunut ohittamaan ohjauksellaan Arsenalia seurajoukkuetasolla edustavaa maalivahti Wojciech Szczenyä.