Turunen: Joukkueella hyvä tekemisen meininki

FC Inter voitti torstaina pelatussa Liigacupin ottelussa vieraskentällä IFK Mariehamnin 0-3 lukemin. Joukkueen ensimmäisen maalin tehnyt Teemu Turunen oli tyytyväinen joukkueen pelaamiseen varsinkin ensimmäisellä jaksolla.

-Täytyy sanoa, että varsinkin ensimmäisellä jaksolla joukkueella oli hyvä tekemisen meininki. Syötöt löysivät omat pelaajat, jonka ansiosta peli oli hyvin hallinnassamme, sanoi Turunen.

Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui ensimmäisen jakson lopun kaksi maalia, jotka saivat Interin kylläiseksi. Kahden maalin johdon myötä Inter keskittyi Turusen mukaan likaakin oman maalinsa varjeluun toisella jaksolla.

-Toisella jaksolla aloimme puolustamaan voittoamme vähän likaa ja tämän takia oma pelimme vähän hajosi. Meidän olisi pitänyt jatkaa pelaamista ensimmäisen jakson tapaan, mutta eipä IFK päässyt kovinkaan vaarallisia paikkoja luomaan, totesi Turunen ottelun jälkeen.

Interin ensimmäisen maalin tehnyt Turunen teki maalinsa vapaapotkusta. Hyvä kuvio helpotti lopulta keskikenttäpelaajan työtä laukoa pallo maaliin

-Maalissani teimme hyvän vapaapotkukuvion, joka hajotti muurin ja sekoitti varmasti myös maalivahti Willis Ochiengin ajatukset. Minulla oli lopulta helppo työ sijoittaa pallo maaliin, analysoi Turunen tekemäänsä maalia.

Maali oli Turuselle toinen kauden 2008 Liigacupissa.