Turun derbyn lipunmyynti jatkuu kuumana, paikalle odotetaan vähintään 5000 katsojaa

(Kuva: Juha Tamminen / Vuoden 1996 derby)

Interin ja TPS:n Suomen Cupin puolivälieräottelun lipunmyynti keskiviikolle on jatkunut erittäin kiivaana. Otteluun odotetaan vähintään 5000 katsojaa. Kovan lippukysynnän takia otteluun on avattu myyntiin myös Olympiakatsomon keskilohkot.

– Tulossa on peli, josta puhutaan pitkään! Nyt kannattaa viimeistään varmistaa hyvät paikat Turun Derbyyn,  Interin kehitysjohtaja Tuomas Välimäki kertoo innostuneena.

– Kehotamme katsojia tulemaan paikalle hyvissä ajoin. Kupittaan Blomberginaukiolla on käytössä noin 300 pysäköintipaikkaa, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla paikalle kävellen, pyöräillen tai bussilla. Stadionin ovet avataan tuntia ennen peliä, ja kentällä haastatellaan legendaarisia derby-pelaajia molemmista seuroista ennen peliä.

Suomen Cupin puolivälierän kotiottelu Veritas Stadionilla
FC Inter – TPS ke 3.7. klo 18.00

Inter pelaa Suomen Cupin puolivälierän kotiottelun Turun Palloseuraa vastaan keskiviikkona 3.7.2024 klo 18.00 Veritas Stadionilla.

Hanki lippusi derbyyn tästä.

 

Lippuhinnat:

Kaikki katsomotEnnakkoOttelupäivä
Aikuiset 15 € 20 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 15 €
Nuoret (13-17 -vuotiaat) 8 € 10 €
Lapset (4-12-vuotiaat) 6 € 8 €

Interin kannattajien Itäpääty on avoin kaikille Inter-henkisille.

TPS:n kannattajien paikat sijaitsevat Länsipäädyssä. Huomaathan muuttuneen ottelujärjestelyn: kulku TPS-kannattajien Länsipäätyyn tapahtuu päätykatsomon Olympiakatsomon puoleisesta sisäänkäynnistä.

Sivu päivitetty 01.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit