Suomen Cupin puolivälierät ja välierät arvottu

Kuva: Tero Wester

 

Suomen Cup keskeytyi koronatilanteen vuoksi maaliskuun puolivälissä. Tänään arvotut puolivälierät ja välierät antavat kuitenkin jo toivoa tulevasta. Otteluparin JIPPO / FC Inter voittaja kohtaa puolivälierässä ottelun KaaPo-KuPS voittajan.

Alla Palloliiton tiedote.

“Miesten Suomen Cupin 2020 puolivälierät ja välierät arvottiin torstaina 2.4. cupin historian ensimmäisessä etäarvonnassa.

Cupin neljännesvälierät ovat vielä pelaamatta ja cupin tulevat ottelupäivät ovat vielä avoinna, mutta puolivälierät ja välierät arvottiin kuitenkin jo tässä vaiheessa sen takia, että arvontatuloksen tiedossa olo edesauttaa myös pääsarjojen otteluohjelmien laatimista.

Cupin määräysten mukaan arvonta suoritettiin tässä vaiheessa yhdestä arvontakorista ja myös kotijoukkue arvottiin jo puolivälierien osalta.

Arvonta suoritettiin etäyhteyksien avulla. Arpojana toimi naisten jalkapallon kehityspäällikkö Heidi Pihlaja, arvonnan teknisestä toteutuksesta vastasi kilpailupäällikkö Peter Lundström ja virallisena valvojana toimi kilpailutoiminnan päällikkö Pekka Soini.”

Katso kaikki puolivälierät ja välierät tästä.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit