(Kuva: Pia Kankare)

Reservijoukkueen Suomen Cup taival katkesi 5. kierrokselle, kun Veikkausliigassa pelaava VPS oli vahvempi Veritas Stadionin lauantai-illassa maalein 1-5.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi jo ensimmäisellä minuutilla, kun VPS onnistui maalinteossa kulmapotkusta. Vaasalaiset onnistuivat maalinteossa vielä toistamiseen ensimmäisellä jaksolla, jonka myötä tauolle ottelussa siirryttiin VPS:n 0-2-johdossa.

Toisella jaksolla VPS onnistui kasvattamaan johtoaan jo kolmen maalin mittaiseksi ottelun 75. peliminuutilla. Interin ainoa osuma nähtiin ottelun loppuhetkillä, kun reservijoukkueen kapteeni Gezim Voca pyssytti pallona maalivahdin alueen ulkopuolelta vaasalaisten maaliverkkoon. VPS onnistui kuitenkin maalinteossa vielä kahdesti viimeisen viiden minuutin aikana, jonka myötä ottelu päättyi vaasalaisten 1-5-voittoon.

Katso otteluraportti:

Raportissa haastattelussa päävalmentaja Jussi-Pekka Savolainen

Kokoonpano:
13 Aati Marttinen (mv)
3 Olive Kangaslahti (varoitus)
4 Mikke Louhela
5 Kristian Palanen (77. min 31 Matias Suotunen)
6 Joel Vainionpää
8 Tuukka Pahkala (70. min 30 Evert Suominen (varoitus))
10 Gezim Voca
11 Elmeri Oksanen (63. min 23 Lauri Hulkkonen)
27 Bämo Ahmadi (62. min 21 Valter Enberg)
32 Anton Aaltonen
34 Ricardo Giler (70. min 20 Juuso Enbuska)

Vaihdossa:
1 Oscar Sillanpää (mv)
17 Joona Hämäläinen

Katso ottelun huippuhetket Ruudusta tästä.

Reservijoukkueen seuraava ottelu pelataan ke 19.6., kun sinimustat matkaavat VJS:n vieraaksi Vantaalle Miesten Kakkosen otteluun.