(Kuva: Pia Kankare)

Inter 2 kohtasi sunnuntaina 20.10. FC Kiffenin Ykkösen nousukarsintojen finaalin ratkaisevassa toisessa osaottelussa Veritas Stadionilla. Inter voitti ottelun 4-0 ja nousee tulevalle kaudelle Ykköseen voittamalla otteluparin yhteismaalein 7-0.

Ottelu alkoi molempien joukkueiden osalta hieman tunnustelevasti. Inter sai kuitenkin helpotusta pelaamiseensa jo ensimmäisellä jaksolla, kun Anton Aaltonen pääsi iskemään sinimustien ensimmäisen maalin hyvän syöttöketjun päätteeksi maalin edestä ottelun 25. peliminuutilla. Interin puolustus onnistui pitämään Kiffenin hyökkäysyritykset aisoissa ja tauolle ottelussa siirryttiin sinimustien 1-0-johtoasemassa.

Toisella jaksolla Inter onnistui ottamaan peliä hallintaansa ja luomaan painetta Kiffenin puolustuspäähän. Ottelupari sai lähes ratkaisulta tuntuvan helpotuksen Interin osalta ottelun 65. peliminuutilla, kun kapteeni Gezim Voca kasvatti Interin johdon jo kahteen maaliin Tuukka Pahkalan ja Aaltosen esityöstä. Inter iski ottelussa vielä kaksi maalia, kun edustusjoukkueesta mukana ollut Thomas Lahdensuo onnistui kertaalleen maalinteossa ja Elmeri Oksanen viimeisteli ottelu päätöslukemiksi 4-0.