Reservijoukkue jatkoi voittoputkeaan Turun derbyssä

Interin reservijoukkue nappasi torstai-iltana Veritas Stadionilla pelatussa Turun Derbyssä hienon voiton TPS Akatemiasta lukemin 5-2.

Kiihkeä derbytaistelu oli otteluna tasainen, ja vielä reilu 10 minuuttia ennen ottelun päättymistä mentiin tasaisissa lukemissa 3-2. Lopulta ottelu päättyi reservijoukkueen tyylikkääseen 5-2 voittoon, joka varmasti ilahdutti erityisesti äänekästä Itäpäätyä.

Interiltä maalinteossa onnistuivat Otto Lehtisalo ja Gezim Voca, jotka tekivät molemmat kaksi maalia sekä tämän lisäksi Anton Aaltonen, joka laukoi upealla laukauksella aivan ottelun loppuhetkillä loppulukemat taululle.

Voiton myötä Reservijoukkue on nyt matemaattisesti vain voiton päässä sarjanoususta. Vaikka kakkosena oleva Musan voitto on vielä teoriassa mahdollista, se vaatisi lähes täydellistä romahdusta Interiltä. Reservijoukkueen matkaa seuranneilla kannattajilla on siis kaikki syyt odottaa jo nousujuhlia.

Reservijoukkue pelaa ensi viikolla Regions’ Cupin finaalissa Olympiastadionilla. Lauantaina 23.9. pelattavassa finaalissa vastaan asettuu Nummelan Palloseura, joka johtaa Etelän Kolmosen A-lohkoa.

Inter järjestää Helsinkiin Olympiastadionille Regions’ Cupin finaaliotteluun bussikuljetuksen, joka lähtee Itäpäädyn takaa heti Inter – KuPS -ottelun päätyttyä, noin kello 16.00. Bussi palaa Helsingistä Veritas Stadionille finaalin päätyttyä ja on Turussa noin kello 22.30.

Matka on ikärajaton ja kaikki ovat tervetulleita seuran järjestämän bussikuljetuksen kyytiin. Bussikuljetuksen hinta on 15 €/henkilö. Otteluun Olympiastadionille on vapaa pääsy.

Maksut otetaan vastaan ennen lähtöä bussin ovella, maksutapoina käyvät korttimaksu ja käteisellä tasaraha. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.9. klo 18.00 asti.

Ilmoittaudu Interin bussikuljetuksen kyytiin tästä.

Katso alta Anton Aaltosen 5-2-maali ja tunnelmia Itäpäädystä.Sivu päivitetty 02.05.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit