Severi Paajanen -> Turunen 64. min
Jussi Henriksson
Ville Nikkari -> Corpache 52. min

__________________________________________________________

Maalinteon kanssa tällä kaudella useissa otteluissa tuskaillut Inter antoi nykykunnostaan todellisen myrskyvaroituksen torstaina Veritas Stadionilla. Joukkueen jalkoihin jäi tällä kertaa Jaro tylysti lukemin 5-2(5-1).

Vaikka Interin avausjakson peli olikin ehkäpä parasta Veritas Stadionilla nähtyä jalkapalloa tällä kaudella. Joukkueen syöttöpeli rullasi erinomaisesti ja maalintekopaikat käytettiin tällä kertaa myös hyväksi. Joukkueen ykköspyssynä hääräsi aiemmissa otteluissa tuhlaajapojan maineeseen päässyt Martin Mutumba, joka teki joukkueen maaleista kolme.

Täysin Interin nimiin menneen avausjakson ensimmäisestä maalista vastasi vierasjoukkue Jaro. Pallo meni Interin maaliin Piracaian kierteisen vapaapotkun jälkeisestä hässäkästä Jonas Portinin toimesta.

Inter ei kuitenkaan jäänyt suremaan avausmaalia vaan lähti vyöryttämään hyökkäyksiään kohti Jaron maalia. Tasoitusmaali nähtiin kymmenen minuutin kohdalla, kun Mutumba puski Mika Mäkitalon antaman kulmapotkun jälkitilanteesta pallon maaliin.

Seuraava maali oli lähellä jo minuutti Mutumban maalin jälkeen, mutta Valtter Laaksosen laukaus suuntautui kuitenkin sivuverkkoon. Myös Jos Hooiveldilla oli paikkansa, mutta hänen läpiajonsa torjui kuitenkin Markus Koljander.

Ottelu lopullinen ratkaisu tapahtui sitten minuutin sisään Interin tehdessä kaksi maalia. Ensimmäisen teki Mäkitalon hyvän esityön jälkeen Mutumba ja toisen kovalla kaukolaukauksella Dominic Chatto. Minuutit maaleille olivat 22 ja 23.

Jaron nöyryyttämistä jatkoi Chatton maalin jälkeen Teemu Turunen, joka puski Valtter Laaksosen millimetrin tarkan keskityksen maalin kattoon.

Illan ehdottoman sankari Mutumban kolmas knallin miehelle tuonut maali nähtiin komean hyökkäyksen päätteeksi, kun avausjaksoa oli jäljellä kuusi minuuttia. Syötön maaliin tarjoili Mika Ojala.

Interi peli oli avausjaksolla rehellisesti sanottuna täysin ylivoimaista ja Jaro oli kentällä täysi vastaantulija. Sinimustien pallollisesta pelaamisesta toivottavasti ottivat oppia myös paikalla olleet Turun Nappulaliigan itä-länsi pelaajat.

Ottelun toinen jakso sitten oli täyttä kosmetiikkaa, sillä ottelu ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla. Jaro hallitsi ehkä toisen jakson pallollista pelaamista ja sai tehtyä yhden maalinkin, mutta se tuskin lohdutti heitä.

Inter onnistui toisella jaksolla välttämään turhat varoitukset ja loukkaantumiset, joten joukkue pääsee seuraavaan otteluunsa parhaalla mahdollisella miehistöllä. Se on joukkueelle tärkeää, sillä seuraava ottelu on nimittäin paikallisvastustaja TPS:aa vastaan. Panoksen tuossa ottelussa on luonnollisesti Turun herruus kaudelle 2007.