Mika Ojala -> Turunen 87. min
Ville Nikkari
Prince Otoo

________________________________________________

FC Interin hyvät otteet Veikkausliigassa saivat jatkoa keskiviikkona Espoossa, kun joukkue voitti sarjataulukossa sijalla neljä olleen Hongan 1-2(1-1). Interin sankari ottelussa oli joukkueen molemmat maalit tehnyt Valtter Laaksonen.

Lopulta Interin voittoon päättynyt ottelu ei alkanut joukkueelta hyvin. Hongalla oli ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kaksi hyvää maalipaikkaa, mutta maalivahti Patrick Bantamoi torjui niin Nicolas Otarun läpiajon kuin Roni Porokaran yläkulma laukauksenkin erinomaisesti.

Inter sai myös vähitellen otetta peliinsä, mutta tästä huolimatta avausmaalin teki Honka. Maalista vastasi John Wecksröm ja syöttäjänä toimi Jami Puustinen.

Martin Mutumballa oli paikka kuitata Hongan johto heti seuraavassa hyökkäyksessä, mutta hänen ilmasta lähtenyt laukaus painui kuitenkin ohi maalin.

Laaksosen laukauksen seurauksena tullut tasoitusmaali näki päivän valon, kun pelikello näytti 31. minuuttia. Henri Lehtosen esityöstä syntyneeseen maaliin vaikutti Honka-vahti Tuomas Peltosen kannalta Rami Hakanpään jalka, josta pallo vaihtoi ilkeästi suuntaa päätyen lopulta maalin kattoon.

Ottelun toisella jaksolla Inter hallitsi hienokseltaan kenttätapahtumia. Hallinta palkittiin 59. minuutilla, kun Laaksonen teki toisen maalinsa Mika Mäkitalon kulman jälkitilanteesta . Maalin syöttö merkittiin toppari Jos Hooiveldille, jonka pusku ajautui Laaksoselle.

Interin maalin jälkeen Honka alkoi satsaamaan enemmän hyökkäykseen, mikä avasi vastaavasti Inter-hyökkääjille vastaiskupaikkoja.

Interin urakka vaikeutui huomattavasti, kun Dominic Chatto ajettiin kahden varoituksen seurauksena kentältä. Varoituksista toinen tuli melko heppoisin perustein. Varsinkin kun ottelun erotuomari oli tilanteen tapahtumahetkellä selkä tilanteeseen päin.

Honka painoi miesylivoimansa ansiosta pelin Interin maalille, jonne se sai luotua myös painetta. Tasoitukseen asti espoolaisten taidot eivät kuitenkaan riittäneet, joten Inter voitti ottelun lopulta kapteeni Henri Lehtosen ennustuksen mukaisesti 1-2.

Veikkausliigan viimeinen kierros pelataan jo lauantaina, jolloin Inter saa kotikentälleen vastaansa FC KooTeePee:n. Ottelu alkaa jo kello 16.00.