Pirkkahallissa pelatun ottelun ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin ottelun viidennellä minuutilla, kun Henri Myntti pääsi jatkamaan pallon Petrescun vapaapotkun kohti Interin maalia. Sinimustien onneksi pallo osui keskelle Patrick Bantamoin kasvoja, josta Inter-puolustus selvitti tilanteen.

Bantamoin onnekkaan torjunnan jälkeen Inter sai myös otetta pelistä. Sinimustat saivat vapaapotkun rangaistusalueen rajalta, kun ottelua pelattu yhdeksän minuuttia. Vapaapotkua laukomaan asettunut Turunen laukoi pallon tyylikkäästi yli TamU-muurin maalin oikeaan kulmaan ja näin Inter siirtyi 0-1 johtoon.

Interillä oli hyvä loistopaikka siirtyä jo 0-2 johtoon neljä minuuttia avausmaalin jälkeen. Turunen laukoi Mika Hilanderin käsien kautta tolppaan. Seuranneesta reboundista maalintekoa tyhjään maaliin pääsi yrittämään Miikka Ilo, mutta hänen laukauksensa suuntautui Interin harmiksi yli maalin.

21. minuutilla Inter puolustus nukahti ja Petrescu pääsi nostamaan vastaan syöksyneen Bantamoin yli tasoituksen.

Petrescun maali jäi avausjakson ja koko ottelun viimeiseksi. Avausjakson loppu mentiin hienoisessa TamU-hallinnassa. Suurin syy tähän oli tamperelaisten hyvin pelannut keskikenttä, joka keskikentän miesylivoiman ansiosta sai pidettyä pelin Interin kenttäpuoliskolla. Vaarallisia maalipaikkoja TamU ei kuitenkaan pystynyt luomaan.

Ottelun toiselle jaksolle Inter muutti hivenen taktiikkaa ja otti keskikentälle Severi Paajasen. Tilaa hänelle joutui tekemään avausjaksolla hyökkäyksessä pelannut Martin Mutumba.

Vaihdon seurauksena Interin keskikenttä pystyikin luomaan painetta TamU:n pelaajille, sillä seurauksella, että kotijoukkue joutui pelaamaan palloa useasti kohti omaa maalia.

TamU:n pitäessä palloa Inter keskittyi kyttäämään vastaiskuja. Joukkue saikin iskikin muutaman kerran vaarallisesti, mutta hyökkäyksistä puuttui kuitenkin viimeinen silaus, eikä Hilanderin tarvinnut venyä torjuntoihin.

TamU:lla oli vastaavasti erinomainen paikka napata ottelusta täydet kolme pistettä. Petrescu ei kuitenkaan onnistunut ottelun viimeisellä minuutilla Myntin hyvästä esityöstä tekemmän maalia. Noin viidestä metristä lähtenyt ohjaus suuntautui kuitenkin reilusti yli ja ohi Interin maalin.

Tasapeli oli Interin kolmas tämän kauden Liigacupissa. Harvinaisesta Tampereelta saavuteusta huolimatta joukkue oli pettynyt saavutettuun tulokseen, sillä paremmalla onnella pisteitä olisi voinut olla tarjolla kaksi lisää.

Tampere United-FC Inter 1-1(1-1)

Maalit: 0-1 Teemu Turunen 9. min
1-1 Tomi Petrescu 21. min