Sami Sanevuori
Ville Nikkari -> 39. min
Prince Otoo -> 82.min

________________________________________________________________________

FC Interin hyvät otteet saivat jatkoa keskiviikkona Kotkassa, kun joukkue voitti Mika Ojalan kahdella maalilla FC KooTeePee:n 0-2. Voitto oli Sinimustille toinen peräkkäinen.

Vaikka Interillä ei ollutkaan kahta päivää enempää aikaa palautua sunnuntain Oulu-ottelusta, niin se ei joukkueen otteissa näkynyt. Sinimustat otti hyvän syöttöpelinsä ansiosta keskikentän heti ottelun alusta haltuunsa.

Ensimmäistä maalipaikkaa ei tarvinut sitten odottaa neljää minuuttia kauempaa. Tuolloin ottelun sankari Mika Ojalalla oli ensimmäinen paikka maalintekoon. Tällä kertaa pallo kolahti kuitenkin maalin vasempaan pystytolppaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Inter-leirissä viittoiltiin erotuomari Jouni Hietalan suuntaa, kun kotkalaispuolustus repi maalin edessä Severi Paajasen nurin. Protestoinnista huolimatta peli sai jatkua.

Ensimmäinen maali nähtiin kun Arto Tolsa Areenan pelikello kävi 17. minuuttia. Tuolloin Inter iski nopeasti pallonriiston jälkeen vastaan. Ensimmäisenä hyökkäyksessä pääsi maalintekoa yrittämään entisen kotiyleisönsä edessä pelannut Teemu Turunen. Hänen laukauksen maalivahti Janne Henriksson sai vielä torjuttua, mutta Ojalan laukomaan paluupalloon hänkään ei ehtinyt.

Maalin jälkeen myös KooTeePee sai otetta pelistä, mutta maalipaikkoja joukkue ei kuitenkaan pystynyt Patrick Bantamoin maalille luomaan. Ehkä Interin pelaajien jaloissa alkoi tässä vaiheessa painaa myös helteessä tehty pitkä bussimatka.
Interillä oli avausjaksolla myös hyvä mahdollisuus lisätä johtoaan, kun Martin Mutumba syötti 44. minuutin kohdalla maalille rynnineelle Severi Paajaselle. Hänen ohjauksen torjui kuitenkin maalivahti Henriksson upeasti.

Erotuomarin antamalla lisäajalla pääsi kulmapotkusta yrittämään järkälemäinen toppari Jussi Kinnaslampi, mutta hänen puskunsa Inter-vahti Bantamoi torjui kuitenkin helposti.

Ottelun toiselle jaksolle KooTeePee lähti fyysisen pelin avittamana hakemaan tasoitusta. Joukkue saikin pelin tapahtumat hallintaansa, mutta todelliset maalipaikat Interin maalilla jäivät kuitenkin vähiin.

Interin toisen jakson ensimmäinen maalintekopaikka siunaantui kulmapotkusta keskikenttä dominoineelle Dominic Chattolle. Hänen laukauksen tielle heittäytyi kuitenkin maalivahti Henriksson upeasti.

Chatton paikan jälkeen peli pysyi KooTeePee:n hallinnassa. Joukkue ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään otettaan varsnkin, kun Kim Liljeqvist pysyi läpi ottelun Inter-toppari Jos Hooiveldin pihdeissä.

Ottelun ratkaisu nähtiin, kun peliä oli jäljellä ennän seitsemän minuuttia. Avausmaalin iskenyt Ojala sai pallon vasemmalla laidalla Mutumbalta, jota seurasi pari terävää harhautusta ja tarkka laukaus maalin vasempaan alakulmaan ohi voimattoman Henrikssonin. Ojalan toiseen maalin ottelu ratkesi lopullisesti.

Interille tuli ottelusta myös Jobinpostia Diego Corpachen loukkaantumisen muodossa. Argentiinalainen nilkutti vaihtoon avausjakson lopulla. Vamman laatu selviää tarkempien tutkimusten jälkeen. Mistään vakavammasta kuitenkaan tuskin on kyse.

Interin seuraava ottelu on ohjelmassa jo sunnuntaina, jolloin joukkue matkustaa revanssi mielessä FC Lahden vieraaksi.