FC INTER-VPS 2-0(1-0)

Maalit: 1-0 Ats Purje
2-0 Joni Aho rp.

FC Interin erinomaiset otteet Veikkausliigassa saivat jatkoa torstaina, kun joukkue voitti Veritas Stadionilla pelatussa ottelussa Vaasan Palloseuran perusesityksen jälkeen 2-0.

Inter aloitti ottelun heti alusta asti hyvällä sykkeellä. Mika Ojalalla oli kaksi paikkaa, joista hän olisi hivenen paremmalla tarkkuudella ratkaista ottelun jo ottelun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

Ojala oli myös järjestelemässä Interin avausmaalia ottelun 16. minuutilla. Hänen antamaan kulmapotkuun pääsi ensin päineen väliin Joni Aho, jonka puskun ohjasi päällä lähietäisyydeltä sisään Ats Purje.

Purjeen avausmaali jäi laiskavauhtisen ensimmäisen jakson ainoaksi. Kumpaakin joukkuetta näytti tiivis ottelutahti painavan.

Ottelun toiselle jaksolle Inter tuli sitten jälleen terävästi. Joukkue sai jälleen syöttöpelin rullaamaan, eikä VPS:lla ollut ottelussa rehellisesti sanottuna sanan sijaa.

Ottelun lopullisesti ratkaissut toinen maali syntyi, kun pelikello näytti 68. minuuttia. VPS-puolustaja Jan Ahlvik joutui kaatamaan läpi rynnistäneen Severi Paajasen rangaistuspotkun arvoisesti.

Tuomitun pilkun pani kylmän rauhallisesti sisään hyvin topparin paikalla pelannut Joni Aho. Maali oli miehen ensimmäinen tällä kaudella.

Ottelun lopulla Interillä olisi ollut vähän huolellisemmalla pelaamisella mahdollisuus kaunistella reilustikin loppunumeroita, mutta tällä kertaa loppulukemat jäivät 2-0:aan.

Ottelun erikoisuutena voidaan mainita, että VPS ei saanut yhtään laukausta kohti Inter-vahti Patrick Bantamoin maalia. Kauden 5. nollapeli tuli siis varsin helpolla.

Interin kokoonpano: Bantamoi, Hooiveld, Turunen(Paajanen 56. min), Joni Aho, Mika Ojala, Ats Purje, Dominic Chatto(Nuorela 86. min), Sami Sanevuori, Ville Nikkari, Mika Mäkitalo ja Lehtonen.

Muut vaihtopelaajat: Corpache, Gustafsson, Correia, Vastamäki ja Seppälä.