Ville Mäkilä
Sami Sanevuori -> Ojala 63. min
Ville Nikkari

_____________________________________________________

Interin viimeinen Veikkausliigaottelu ennen lähes kolmen viikon mittaista taukoa ei sujunut suunnitelmien mukaisesti, sillä ottelun voitti lopulta vierasjoukkue MyPa 1-2(0-0).

Ottelu olisi voinut saada toisenlaisen käsikirjoituksen, mikäli Teemu Turunen olisi onnistunut maalinteossa pelikellon näyttäessä 21 minuuttia. Turusen laukauksen lähietäisyydeltä torjui kuitenkin maalivahti Janne Korhonen.

Turusen maalipaikka oli muuten varsin tapahtumaköyhän avausjakson kohokohta. Pelitapahtumat olivat muuten melko tasaisia. Maalipaikat olivat myös vähissä. Molemmat joukkueet saivat luotua pari hässäkkää sekä Inter muutaman vaarallisen laukauksen.

Ottelun toinen jakso alkoi Interin kannalta synkästi, sillä MyPa meni johtoon, kun toista jaksoa oli pelattu viisi minuuttia. Maali sai alkunsa Saku Puhakaisen suoraan ilmasta lähteneestä laukauksesta, jonka Patrick Bantamoi vielä torjui. Sylkypallon sohi omaan maaliin lopulta epäonnekseen Diego Corpache. Ottelupöytäkirjassa maali merkittiin lopulta Puhakaiselle.

MyPa sai maalin myötä pelitapahtumat lievään hallintaan. Joukkue käyttikin hallintansa hyväksi ja teki ottelun toisen maalin, kun peliä oli pelattu 67 minuuttia. Maalin teki laitapakin paikalta maalille noussut Tuomas Kansikas.

Maali lamautti Interin pelin ja joukkue tuntui jo alistuvan kohtaloonsa. Joukkueen kapteeni Henri Lehtonen oli kuitenkin toista mieltä ja pohjusti upealla keskityksellä joukkueensa kavennuksen. Maalista vastasi vaihdosta kentälle tullut Timo Furuholm.

Maali sytytti Interin jälleen taisteluun ja joukkue saikin luotua painetta MyPa:n maalille. Tasoitukseen asti eväät eivät kuitenkaan tällä kertaa riittäneet ja MyPa vei ottelusta voiton.

Interin seuraava ottelu Veikkausliigaottelu pelataan 21.10. vieraskentällä Viikinkejä vastaan.