Prince Otoo
Laerciò Ramos jr
Ville Nikkari -> Gustafsson 43. min

______________________________________________________________

FC Inter ja HJK tasasivat pisteettorstaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa lukemin 1-1(1-1). Ottelun molemmat maalit teki Inter, sillä Mika Ojalan johto-osuman kuittasi Sinimustien harmiksi Jos Hooiveld.

Inter aloitti ottelun räväkästi ja loi varsinki hyvin läpi ottelun raataneen Henri Lehtosen kautta hyviä hyökkäyksiä HJK:n maalille. Yksi näistä tuotti tulosta, kun peliä oli pelattu 16. min. Lehtosen keskityksen puski tilanteeseen taustalta noussut varmasti HJK-maalin takakalmaan. Kome puskumaali oli Ojalan ensimmäinen Veikkausliigassa.

HJK kuittasi Interin maalin noin varttia myöhemmin. Mika Nurmelan vapaapotku ajautui Grant Smithille, jonka laukauksen torjui Patrick Bantamoi. Torjunnasta pallo kimposi tilanteeseen rynnänneen Hooiveldin kautta Interin maaliin.

Maalien jälkeen molemmilaa joukkueilla oli vielä pari vaarallista paikkaa tehdä maali, mutta Interin pelasti maalivahti Bantamoi ja HJK:n pallon maaliviivalta kulman jälkitilanteessa putsannut Erfan Zeneli.

Avausjakson lopussa nähtiin myös ottelun ikävin tilanne, kun Interin toppari Jermu Gustafsson loukkasi pahan näköisesti polvensa. Alustavien tutkimusten perusteella polvesta ovat vahingoittuneet joko kierukka tai ristiside.

Ottelun toisella jaksolla HJK hallitsi jakson alkua selvästi. Klubi sai myös luotua pari kohtalaista tekopaikkaa, mutta maalivahti Bantamoi oli tilanteissa tarkkana, eikä päästänyt palloja enää selkänsä taakse.

Interillä oli ottelun 84. minuutilla vielä hyvä paikka siirtyä ottelussa maalin johtoon, mutta Klubin maalille pelikiellon jälkeen palannut Ville Wallen torjui kuitenkin vaivoin läpiajon päätteeksi lähteneen Martin Mutumban laukauksen.

Ottelu päättyi siis tasatulokseen 1-1, mikä oli pelitapahtumiin nähden varsin oikeutettu lopputulos.

Interin seuraava ottelu on ohjelmassa jo tulevana sunnuntaina, jolloin Veritas Stadionin nurmelle saapuu vieraaksi torstaina AC Oulun 2-0 voittanut FC Haka.