Ville Nikkari -> Furuholm 76. min
Prince Otoo
Felix Åkerlund

___________________________________________________________

Interin Veikkausliigakausi 2007 saatiin pakettiin lauantaina Veritas Stadionilla. Kausi päättyi joukkueen osalta positiivisesti, kun joukkue voitti Timo Furuholmin maalilla FC KooTeePee:n 1-0.

Itse ottelu ei noussut miksikään jalkapallospektaakkeliksi, sillä peli oli suurimmaksi osaksi pelailua lauantai-illan ratoksi. Myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma myönsi ottelun jälkeen, että pelissä oli hyvää ainoastaan voitto.

-Molempien jaksojen alut sujuivat meiltä hyvin, mutta muuten peli oli heikkotasoinen. Tärkein kuitenkin saavutettiin, eli voitto ja kolme pistettä, sanoi Dragtsma ottelun jälkeen.

Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli pari hyvää maalipaikkaa, mutta molempien joukkueiden puolustus ja maalivahdit olivat kuitenkin hereillä ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Tasainen peli sai jatko myös ottelun toisella puoliajalla. Inter ehkä hallitsi tapahtumia ja piti enemmän palloa, mutta maalipaikat olivat kortilla.

Ottelun ainoa maali nähtiin, kun pelikello näytti 57 minuuttia. Mika Mäkitalo lähetti Furuholmille pitkän syötön puolustuksen selustaan, hyvän haltuunoton jälkeen Furkka kiersi vastaan tulleen maalivati Janne Henrikssonin ja iski ottelun ainoan maalin tyhjään maaliin.

Maali oli Furuholmin toinen tämän kauden Veikkausliigassa, joten mies oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeen.

-Maalinteko on hyökkääjien homma, joten olen tyytyväinen, että onnistuin tänään maalinteossa, iloitsi Furuholm.

Interin maalin jälkeen Kotkakin sai luotua painetta Inter-maalille. Paras paikka osui Tero Karhulle, jonka pusku osui kulmapotkun jälkitilanteessa ylärimaan.

Ottelu päättyi siis Interin voittoon. Voitto oli joukkueen kolmas peräkkäinen, jonka seurauksena sijoitukseksi sarjataulukossa tuli lopulta 9.