FC INTER-FC HAKA 1-0(0-0)

Maalit: 1-0 Furuholm

FC Interin voittokulku jalkapallon Veikkausliigassa sai jatko torstaina Veritas Stadionilla, kun joukkue voitti FC Hakan Timo Furuholmin maalilla 1-0.

Vaikka Interin voitto olikin niukka, niin joukkue hallitsi peliä suurimman osan ajasta mielin määrin. Vain Hakan maalivahti Alexander Dovbnyan hyvät torjunnat pitivät lukemat 1-0:ssa.

Ottelun alussa Dovbnya kyllä sekoilikin, jonka seurauksena Mika Mäkitalo oli päästä maalintekoon jo kolmannella minuutilla, mutta Hakan puolustus pelasti tilanteen.

Kerran pallo saatiin Mika Ojalan toimesta jo ohi Dovbnyan, mutta tuolloin Hakan pelastavana enkelinä oli Kalle Parviainen, joka putsasi pallon maaliviivalta.

Kaiken kaikkiaan Inter hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa miten tahtoi. Hyökkäyksestä puuttui kuitenkin pieni terävyys, jonka takia maalit jäivät syntymättä.

Ottelun ainoaksi maaliksi jäänyt maali syntyi, kun peliä oli pelattu 50 minuuttia. Tuolloin Patrick Bantamoi nappasi keskityksen ja avasi pallon nopeasti oikealle laidalle, josta Inter lähti nopeaan hyökkäykseen kohti Hakan maalia. Hyökkäyksen päätteeksi pallo pelattiin Ojalan toimesta Furuholmille, joka sohi pallon toisella yrittämällä maaliin.

Heti maalin jälkeen Interillä oli paikkoja ratkaista ottelu lopullisesti, mutta Hakan maalivahti Dovbnyan haamutorjunnat pitivät ottelun lukemat 1-0:ssa.

Toisen jakson loppua kohti mentäessä Inter antoi syyttä Hakalle otteen kentällä. Supervaaralliset paikat jäivät kuitenkin valkeakoskelaisilta luomatta ja näin Inter nappasi ottelussa voiton ja siirtyi Veikkausliigan piikkipaikalle.

Seuraava ottelu Interillä on vuorossa maanantaina, jolloin joukkue matkustaa FC Lahden vieraaksi.

Interin kokoonpano: Bantamoi, Hooiveld, Furuholm(Sanevuori 63. min), Joni Aho, Paajanen, Ojala, Purje, Chatto, Nikkari, Mäkitalo(Nuorela 75. min) ja Lehtonen.

Muut vaihtopelaajat: Gustafsson, Turunen, Correia, Forsman ja Seppälä.