Oskari Forsman
Severi Paajanen -> Turunen 85. min
Prince Otoo

______________________________________________________________________

FC Interin hyvät otteet saivat jatkoa sunnuntaina Veritas Stadionilla, kun joukkue pelasi kolmannen peräkkäisen tappiottoman ottelun Veikkausliigassa. Interin hyvän vireen uhriksi joutui FC Haka, jonka Sinimustat voittivat selvästi 3-1(3-0).

Kaksijakoisen ottelun alkuhetket mentiin vierasjoukkue Hakan tahtiin, mutta avausmaalin pääsi iskemään näyttävän hyökkäyksen päätteeksi Interin Mika Ojala. Loistavan syötön maaliin antoi Valtter Laaksonen, joka vastaavasti sai pallon Martin Mutumbalta.

Avausmaalin jälkeen Inter sai otteisiinsa terävyyttä ja hallitsi ottelua. Joukkueen puolustus toimi ottelussa kapteenina toimineen Jos Hooiveldin johdolla hyvin, eikä maalivahti Patrick Bantamoin tarvinut venyä juurikaan torjuntoihin. Myös keskikenttä oli Interin hallinnassa ja sitä kautta joukkue pääsi hyviin hyökkäyksiin.

Yhdestä näistä hyvistä hyökkäyksistä Inter onnistui sitten jälleen tekemään maalin. Maalin teki keskikentältä maalille rynninyt Turunen. Maalin syöttäjänä kunnostutui jälleen pitkästä aikaa viime kauden vakiopelipaikallaan pelnnut Valtter Laaksonen.

Interin kolmas ja käytännössä ottelun lopullisesti ratkaissut kolmas maali syntyi pari minuuttia Turusen maalin perään, kun pelikello näytti 39. minuuttia. Maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Dominic Chatto pääsi lataamaan pallon maalin kattoon Laaksosen puskun jälkeen.

Ottelun toisella jaksolla Inter jäädytti oman pelinsä ja antoi Hakan hallita kenttätapahtumia. Toni Lehtisen kavennusmaalin lisäksi Hakalla ei ollut mitään super-vaarallisia maalipaikkoja, sillä joukkueen hyökkäyksistä loppui puhti mitä lähemmäs Interin maalia tultiin.

Interin toisen jakson pelaamisesta puuttui myös kärsivällisyys, mikä johti siihen, että joukkue ei pystynyt pitämään palloa, kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Tällä ei ollut kuitenkaan suurta merkitystä, sillä joukkue nappasi tärkeät kolme pistettä, mikä nosti joukkueen Veikkausliigan keskikastiin.

Sinimustien seuraava Veikkausliigaottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Vaasassa, jossa kohdtaan Janne Lindbergin valmentama VPS.