Petteri Forsell Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

 

Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi on valittu kesällä paluun Veikkausliigakentille tehnyt FC Interin Petteri Forsell. Interin hyökkäyspeliä vahvasti pyörittävä Forsell kirjasi tililleen syyskuun neljässä ottelussa kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Forsell iloitsee saamastaan tunnustuksesta ja muistuttaa samalla toimivan joukkuepelaamisen merkityksestä.

– Kiitos Liigan muille pelaajille kunniasta! Kivaa, että onnistumiset huomataan. Ollut monta kivaa ja tasasta vääntöä. Nyt kolme voittoa putkeen, Henkalla ja puolustajilla nollapelejä, mikä tarkoittaa myös heiltä onnistunutta kuukautta. Loput pelikaverit ovat myös tässä apuna, paikkaa mun mokia, tekee maaleja minun syötöistä ja ennen kaikkea syöttelevät minulle. Eli valmennus ja joukkuekaverit antavat minun käyttää vahvuuksiani, silloin olen aina tehnyt tulosta. Kiitos myös siitä, kiittelee Forsell.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet jo perinteiseen Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-3-3):

Rasmus Leislahti (Ilves)
Taneli Hämäläinen (KuPS) – Tabi Manga (Ilves) – Luiyi de Lucas (Haka) – Tuomas Ollila (Ilves)
Joona Veteli (Ilves) – Jordan Sebban (KuPS) – Donaldo Acka (Haka)
Tim Väyrynen (KuPS) – Kei Kamara (HIFK) – Petteri Forsell (Inter)

Kuukauden pelaaja: Petteri Forsell (Inter)
Kuukauden valmentaja: Toni Kallio (Ilves)

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit