Oskari Forsman
Ville Nikkari -> Paajanen 60. min.
Valtter Laaksonen -> Ojala 15. min

______________________________________________________________

3. min Interin ensimmäinen kulmapotku. Jälkitilanteesta lähtenyt Mäkitalon laukaus kuitenkin peitettiin.

5. min Pato vakeuksissa jälleen Lehtosen vapaapotkun kanssa. Puolustus ohjasi pallon vähän ohi pystytolpan. Seuranneesta kulmasta maalipotku

7. min Hooiveld tykittää vapaapotkusta. Maalivahti Antti Salokka torjuu kulmaksi.

10. min Lehtonen puski avopaikasta. Salokka torjui loistavasti jalallaan.

15. min Inter joutuu suorittamaan ensimmäisen vaihdon. Laaksonen jalkansa loukanneen Ojalan tilalle.

20. min Mäkitalo ja Laaksonen pelasivat seinillä paikan Ramokselle. Veto hyvästä paikasta yli. Tilanne oli myös paitsio.

30. minuuttia pelattu. Inter hallitsee kenttätapahtumia täysin. Maalintekopaikat ovat kuitenkin olleet vähissä.

31. min Padon ensimmäinen tilanne vapaapotkusta. Bantamoi nappaa kuitenkin keskityksen kuitenkin tyylikkäästi.

35. min Laitalinkin paikalla pelaava Lehtonen veti takakulmasta vähän ohi.

36. min Hooiveld laukoo kaukaa. Padon maalivahti torjuu maata pitkin lähteneen laukauksen.

44. min Ramos sai pallon maaliin, mutta tilanne oli Interin harmiksi paitsio.

Ottelun avausjakso pelattu. Tilanne 0-0. Pallonhallinta Interillä, mutta kuten jo aiemmin mainittiin maalipaikat ovat vähissä.

Ramos ja Prince Otoo potkaisivat toisen puoliajan käyntiin.

50. min Lehtonen laukoi hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Maalivahti torjui ja puolustus esti viivalta varman maalin.

56. min Padon Jarkko Nieminen maalivahdin avauksesta puolittain läpi Bantamoi torjui.

58. min Pato johtoon 1-0. Maali syntyi Bantamoin epäonnistuneen purun jälkeen tyhjään maaliin.

59. min Paajanen tasoitti seuraavasta hyökkäyksestä. Maalin syötti Laaksonen.

60. min Inter vaihtaa. Pois kentältä Paajanen ja Otoo. Tilalle Ilo ja Nikkari.

63. min Lehtonen puski Laaksosen keskityksestä Interin 1-2 johtoo.

65. min Ottelu näyttää ratkeavan, kun Laaksonen iskee Lehtosen syötöstä maalin läheltä 1-3 Interille.

74. min Ramos läpiajoon Mäkitalon syötöstä. Tyylikäs harhautus ja 1-4 Interille

80. min Ilo läpi, mutta selvä rankkari jää viheltämättä.

Viisi minuuttia ottelua jäljellä. Inter pitää palloa ja hallitsee peliä. Ottelun tempo laskenut nollaan ja molemmat joukkueet tuntuvat odottavan loppuvihellystä.

87. Gustafsson puskee Lehtosen vapaapotkusta ylärimaan. Reboundissa nopeimmin paikalla Hooiveld, joka avaa näin maalitilin Interissä.

Inter sai ottelusta sen, mitä se tuli hakemaan eli jatkopaikan 6. kierrokselle. Herätäkseen Inter tarvitsi Padon tekemän johtomaalin. 1-0 maalin jälkeen Inter ei jättänyt enää vastustajalle mahdollisuuksia ja iski Padon verkkoon viisi maalia.