Pääsyliput ja bussikuljetukset sunnuntain otteluun nyt myynnissä


FC Interin kotiotteluiden varakenttäkiertue jatkuu tulevana sunnuntaina, jolloin FC Inter kohtaa FC Hakan Helsingin Bolt Arenalla. Veikkausliigan ottelu on siirretty alkuperäisestä päivää aikaisemmaksi ja uusi alkamisaika on 17.4. klo 14.00.

Helsinkiin kulkemista helpottaakseen FC Inter on järjestänyt bussikuljetuksen Veritas Stadionilta edulliseen 10 euron hintaan. Lippu klo 11.30 lähtevälle bussimatkalle on mahdollista ostaa torstaihin 14.4. klo 12 asti osoitteesta www.lyyti.in/inter-haka.

Kausi- ja seurakortit käyvät myös Helsingissä pelattavaan kotiotteluun sellaisenaan. Muille tarjoamme otteluun tavallista edullisemmat pääsyliput, jotka ovat ostettavissa Tiketin kanavista, esim. osoitteesta www.tiketti.fi/fc-inter-fc-haka-bolt-arena-helsinki-lippuja/81740.

Bolt Arena sijaitsee Helsingin Töölössä osoitteessa Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Interin kotiottelussa auki on vain Urheilukadun puoleinen pääkatsomo ja sisäänkäynti sinne tapahtuu Urheilukadulta. Paikat katsomossa ovat numeroimattomia.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit