P20 SM: Inter matkaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi

(Kuva: Pia Kankare)

 

FC Interin A-junioreiden ottelut P20 SM-sarjassa lähenevät tämän kauden osalta loppuaan. Sunnuntaina Inter matkustaa toiseksi viimeiseen peliinsä Seinäjoelle, jossa vastaan asettuu Seinäjoen Jalkapallokerho. Ottelu pelataan sunnuntaina Seinäjoen OmaSP Stadionilla kello 15.00 alkaen.

Kun suurimmalla osalla joukkueista on jäljellä enää kaksi ottelua pelattavana, Interin tilanne sarjassa on yhä kutkuttava. Joukkue taistelee vielä tosissaan pitääkseen paikkansa kymmenen parhaan joukossa ja saadakseen paikan myös ensi kaudeksi SM-karsintoihin. Tällä hetkellä Inter pitää hallussaan sarjan yhdeksättä sijaa ja taistelu paikasta kymmenen parhaan joukossa käy kuumana.

Interin A-juniorit ovat saaneet käännettyä vaikeat ajat ja heikot tulokset SM-sarjassa upealla tavalla. Joukkueen kausi sujui pitkään tuloksellisesti kehnosti, mutta kahdesta viime pelistä tuloksena ovat olleet elintärkeät voitot hienolla taistelulla. Ensiksi kaatui sarjakärki Atlantis FC upeasti ja viime kierroksella naapuriseura Turun Palloseura sai kokea Interin vahvan taistelutahdon.

SJK ja Inter ovat tällä kaudella kohdanneet jo kertaalleen, kun SM-karsinnoissa joukkueet tasasivat pisteet maalein 3-3. SJK oli karsintalohkonsa ensimmäinen, Interin ollessa kolmas. Joukkueiden tilanteet ovat kuitenkin muuttuneet sitten SM-karsintojen, ja SM-sarja on näyttänyt kummallekin hankaluutensa.

Kumpikin joukkue kuului SM-karsinnoissa lohkonsa kärkijoukkueisiin, mutta SM-sarjassa meno on ollut hetkittäin hyvinkin vaikeaa. SJK on kerännyt SM-sarjassa pisteen Interiä enemmän ja on sarjataulukossa kaksi sijaa ylempänä, seitsemäntenä. SJK on pelannut sarjassa todella monta tasaista ottelua ja peräti kuusi peliä yhdeksästä ovat päättyneet yhden maalin erolla. Kerhon otteluista kolme on päättynyt voittoihin ja kuusi tappioihin. Joukkueen tilannetta helpottaa SM-karsintalohkon voitosta siunaantuneet kolme lisäpistettä.

Sunnuntain ottelun tulos määrittää pitkälti kummankin joukkueen osalta lähtökohdat viimeiselle kierrokselle. Sarjan alempi keskikasti ja häntäpää ovat hyvin tiiviinä, joten viimeisillä kierroksilla on vielä runsaasti jännitettävää. SJK:n tilanne ennen viimeisiä kierroksia on hieman Interiä parempi, mutta kumpikin joukkue tarvitsee tulevista otteluista hyvät tulokset. SJK:n ja Interin välisen ottelun voitto helpottaisikin voittajan lähtökohtia viimeiselle kierrokselle.

 

Interin B-juniorit pelaavat myös alkavana viikonloppuna. B1-juniorit kohtaavat sunnuntaina kotiottelussa FC Espoon. Interin B1-joukkueella on vielä kolme ottelua jäljellä ja joukkue kamppailee Ilveksen kanssa sarjan mestaruudesta. Ilves on tällä hetkellä kärkisijalla kuuden pisteen erolla, mutta Inter on toisella sijalla ottelun vähemmän pelanneena.  Interin B2-juniorit matkaavat lauantaina Lohjalle, jossa joukkuetta isännöi paikallinen Lohjan Palloseura.


A-juniorit:
SJK – FC Inter su 27.9. 2020 klo 15.00 | OmaSP Stadion

B1-juniorit:
FC Inter – FC Espoo la 26.9.2020 klo 14.15 | Kupittaa 2

B2-juniorit:
LoPa – FC Inter/2 la 27.9.2020 klo 16.15 | Harju N, Lohja

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit