Otto Lehtisalo loppukauden lainalle SalPaan

Interin 19-vuotias hyökkääjä Otto Lehtisalo lähtee loppukaudeksi lainalle Salon Palloilijoihin. SalPa pelaa kaudella 2024 Ykkösliigaa, ja on tällä hetkellä sarjan 6. sijalla.

Otto Lehtisalo on kulkenut seuran junioripolkua 11-vuotiaasta asti, ja hän allekirjoitti ensimmäisen edustusjoukkueen sopimuksensa vuonna 2022. Hän debytoi edustuksen paidassa jo ensimmäisen sopimusvuotensa aikana, mutta vietti tällöin loppukauden SalPa:ssa lainalla ja oli mukana nostamassa salolaisia Ykköseen. Kaudella 2023 Otto esiintyi niin edustuksen kuin reservijoukkueen paidassa, sekä esiintyi myös tällöin SalPa:n mukana Ykkösessä.

Kauden 2024 aikana Lehtisalo on kerännyt Interissä minuutteja eniten reservijoukkueen mukana Miesten Kakkosessa, jossa hän on myös onnistunut 6 kertaa maalinteossa. Edustusjoukkueen mukana Lehtisalo iski kaksi näyttävää maalia Suomen Cupin edellisen kierroksen ottelussa Inter – GrIFK.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara kertoo Lehtisalon jääneen liian vähälle vastuulle nuoren hyökkääjän kehittymisen kannalta, ja toivoo lainan tuovan isompaa roolia.

– Otto on työteliäs ja hyvä nuori mies, joka tarvitsee uuden haasteen. Hän on jäänyt meillä liian vähälle vastuulle, ja liian pieneen rooliin. Sitä kautta ollaan etsitty Otolle isompaa vastuuta, ja toivottavasti hän saa nyt kunnon mahdollisuuden SalPasta. Otto on vielä nuori niin kuin sanoin, ja hänellä on kaikki mahdollisuudet tulla hyväksi jalkapalloilijaksi, nyt vain tarvitaan lisää vastuuta. Erittäin paljon onnea Otolle uusiin haasteisiin, Vasara kertoo.

Lehtisalon sopimus Interin kanssa on katkolla kuluvan kauden jälkeen. Lehtisalo kertoo tunteiden olevan lähdön hetkellä haikeat, mutta näkee SalPan hyvänä mahdollisuutena.

– Tietenkin on todella haikeat fiilikset näin melkein yhdeksän Inter-vuoden jälkeen, mutta samaan aikaan ihan hyvillä mielin olen lähdössä. Täällä on ollut hyvä olla, mutta varmasti myös Salossa saan mahdollisuuden näyttää osaamistani, Lehtisalo kertoo.

– Seuraavaksi Interillä on edessä derby keskiviikkona. Toivon, että sinne tulee paljon katsojia paikalle ja tulee muutenkin hieno peli. Tulen myös varmasti itse katsomoon. Cup olisi hienoa voittaa, sieltä se europaikka tulee helpoiten. Valtavasti tsemppiä koko joukkueelle sekä Cupiin että loppukauteen liigassa. Toivon että tulee paljon katsojia peleihin, hyökkääjä lähettää terveisensä Interiläisille.

 

Sivu päivitetty 01.07.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit