Otteluraportti: AS Roma U16 – FC Inter-Akatemia 2-1

FC Inter-Akatemia mittasi taitojaan AS Roman U16-joukkuetta vastaan. Kuva: Tuomas Eloranta

FC Interin akatemiajoukkue sai toisena pelipäivänä vastaansa AS Roman U16-joukkueen. Interin aamu sujui kaupunkikierroksen merkeissä, mutta ottelun alkaessa keskittyminen saatiin käännettyä peliin.

Myös AS Roman U16-joukkue näytti vaarallisuutensa vastahyökkäyksissä ja boksin sisällä iskien ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia.

Toisella puoliajalla kentällä nähtiin erilainen Inter. Peli parani ja maalipaikkoja alkoi löytymään. Interin 2-1 -kavennus sai alkunsa Jan Heinosen tarjoillessa kauniin pallon linjan taakse juoksevalle Linus Rönnbergille. Ensimmäisellä kosketuksella hyvin boksiin, mutta AS Roman puolustus kaatoi Rönnbergin, minkä tuloksena pallo pilkulle ja Jan Heinosen kaunis veto taka-alakulmaan.

Toisella puolikkaalla Inter pystyi ajoittain hallitsemaan peliä ja palloa. Maalipaikkojakin luotiin riittävästi, mutta viimeistely jäi heikoksi ja peli päättyi kotijoukkueelle 2-1. Ottelusta saatiin kaivattua kokemusta kovatasoisesta vastustajasta, joten kaiken kaikkiaan Roomasta reissataan kotia kohden hyvillä fiiliksillä.