Otteluennakko: FC Lahti – FC Inter 3.5.2021

FC Inter matkaa Lahteen – José Riveiro: “Yksi sarjan vaikeimmista vieraspeleistä”

FC Inter kohtaa Veikkausliigassa kauden toisessa ottelussaan maanantaina vieraissa FC Lahden. Interillä on alla onnistunut sarja-avaus, kun voittotili aukesi heti avauskierroksella Kuopion Palloseuran kustannuksella.

Kotijoukkue Lahdelle ottelu on kauden ensimmäinen liigaottelu. Turkulaisten päävalmentaja José Riveiro ei usko, että Inter pääsee sen koommin hyötymään tilanteesta, jossa vain toinen joukkueista on avannut pelin liigan osalta.

– Sillä ei ole vaikutusta. Heillä on varmasti korkeat odotukset ensimmäiseen peliinsä, joten olen varma, että he ovat valmiita haastamaan meidät, espanjalaisluotsi aprikoi.

Riveiron mukaan Lahti on paha paikka vierailla. Tätä tukevat myös tilastot. Interin kolme edellistä liigavierailua mastokaupunkiin ovat päättyneet kaikki pistejakoon.

– Hankala peli, kuten yleensä kaikki tässä sarjassa. Lahti on aina ollut paha paikka vierailijoille. Heillä on tällä kaudella pelaajaryhmässä entistä enemmän laatua ja kokemusta, joten edessä on ehdottomasti yksi sarjan vaikeimmista vieraspeleistä.

Riveiron mainitsemaa laatua ja kokemusta isäntien ryhmään tuovat uusina kasvoina muun muassa maalivahti Antonio Reguero sekä keskikentällä peliä rytmittävä Javi Hervás.

Inter on painanut menneen viikon hiki hatussa hommia treenikentällä, joten joukkue on valmis taistelemaan täydestä pistepotista.

– Meillä oli erittäin hyvä viikko. Olemme kaikki erittäin motivoituneita ja valmiina suorittamaan. Pelaajat ovat tietoisia, kuinka kova haaste on edessä, joten kaikki ovat peliin valmistautuessa olleet todella keskittyneitä, Riveiro kertoo.

Päävalmentaja antoi pienoisen katsauksen pelaajiston loukkaantumistilanteeseen.

– Tilanne on paranemaan päin sen suhteen, mutta aivan kaikki pelaajat eivät ole käytettävissä maanantain ottelussa.

Ottelu alkaa maanantaina klo 18.30. Lahden Stadion tapahtumat kotikatsomoihin välittää tuttuun tapaan Ruutu+ -palvelu.

Katso ottelu tästä

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit