Otteluennakko: FC Inter – FC Honka

Komealla voitolla viime viikonloppuna käyntiin lähtenyt FC Interin Suomen Cup -urakka jatkuu huomenna ottelulla FC Honkaa vastaan. Tällä kertaa Inter pääsee myös ulko-otteluiden makuun, sillä huominen cupin lohkovaiheen ottelu pelataan Kupittaa 5:n lämmitettävällä tekonurmikentällä kello 13.00 alkaen.

Espoosta vieraaksi saapuvalla Hongalla on kokemusta ulko-ottelusta jo viime sunnuntailta, jolloin joukkue kohtasi cupissa HIFK:n. Suomen oloihin poikkeuksellisesti Tapiolan urheilupuiston luonnonnurmella pelattu ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Hongan maalin ampui rangaistuspotkusta Lucas Kaufmann.

Interin cup alkoi siis viime viikonloppuna vakuuttavalla 3-0 -voitolla IFK Mariehamnista. Interin maaleista vastasivat huomenna 19-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Elias Mastokangas, Ilveksestä saapunut Matias Ojala sekä pilkulta Inter-uransa ensimmäisen maalin tehnyt Álvaro Muñiz. Päävalmentaja José Riveiron mukaan tulosta ei kuitenkaan kannata jäädä miettimään liian pitkäksi aikaa.

– Tietysti oli hyvä voittaa ja myös peliesityksemme oli hyvä. Silti se oli vain yksi ottelu ja nyt saamme eteemme erilaisen haasteen, espanjalaisvalmentaja sanoo viitaten Honka-otteluun.

Huomisen ottelun vastustaja saa Riveiron täyden kunnioituksen. Erityisesti hän nostaa esille espoolaisten päävalmentajan Vesa Vasaran pitkäjänteisen työn joukkueessa.

– Vesku on ollut pitkään Hongan valmentajana ja heillä on selkeä identiteetti. He ovat tehneet asioita samalla tavalla monta vuotta ja nyt vihdoin se työ palkittiin europelipaikalla. Moneen muuhun Veikkausliiga-joukkueeseen verrattuna he ovat melko erilainen joukkue. Tälle vuodelle he ovat tehneet joitakin muutoksia pelitapaansa, mutta pitäneet silti ajattelutavastaan kiinni. He ovat todella vaativa vastustaja, Riveiro painottaa.

Ottelusta Riveiro odottaa tyypillistä tämän ajankohdan ottelua.

– Katsotaan ensin, millainen sää huomenna on, sillä se voi vaikuttaa paljonkin pelaamiseen. Lisäksi molemmat joukkueet ovat viime viikkoina ajaneet sisään uusia pelaajia. Jopa vain 2-3 uuden pelaajan tuominen avauskokoonpanoon voi kasvattaa epätarkkuuksien määrää pelissä, päävalmentaja arvioi.

Interin pelaajatilanne otteluun lähdettäessä on kohtalaisen hyvä, sillä uusista pelaajista sekä Liliun että Noah Nurmen peliluvat ovat kunnossa. Sen sijaan Henrik Moisanderin lisäksi myös talven uusi topparihankinta Rick Ketting joutuu jättämään ottelun väliin.

– Oikeastaan Rickiä ja Henkkaa lukuun ottamatta kaikki muut ovat valmiita kentälle. Uusista pelaajista Noah on huomenna kokoonpanossa, mutta Liliun osalta tämä ottelu tulee liian aikaisin. Hän on ollut vielä liian vähän aikaa joukkueen mukana, joten täydennämme kokoonpanolistaa akatemia- ja reservijoukkueen pelaajilla, Riveiro toteaa.


LIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä:

Osta liput

Premium-kausikortilla pääset sisään ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa myös ennen ottelua Veritas Stadionin lipunmyyntipisteestä klo 12.15 alkaen.


RAVINTOLA JA PUFFET 
Veritas Stadionin 3. kerroksen ravintola palvelee ennen ottelua, klo 12.00 alkaen. Myynnissä on kylmiä ja kuumia juomia. Lisäksi kentän reunalla on puffet, jonka tuotot menevät Interin junioreiden hyväksi. Puffetissa on myynnissä mm. makkaraa, munkkia, karkkia sekä juomia. Huom. Puffetissa käy maksuvälineenä vain käteinen.


KARTTA

Tapahtuma-alue on rajattu ja sisäänkäynti tapahtuu parkkipaikan puolelta. Istumakatsomot sijaitsevat kentän Hippoksentien puoleisella reunalla.

1. Lipunmyynti
2. Sisäänkäynti Stadionravintolaan
3. Sisäänkäynti tapahtuma-alueelle ja lippujen tarkistus
4. Puffet


RUUTU+

Mikäli et pääse otteluun paikalle, voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit