Kaudelle 2023 Interiin siirtynyt Olli Jakonen lähtee lainalle kasvattajaseuraansa Salon Palloilijoihin. Lainasopimus Interin yhteistyöseurassa kattaa loppukauden.

Jakosen esiintymisiä pelikentillä edustusjoukkueen paidassa on alkukaudella nähty Suomen Cupissa ja Liigacupissa, molemmissa kolmen ottelun verran. Veikkausliigan otteluita 23-vuotiaalle salolaiselle ei ehtinyt vielä kertymään. Reservijoukkueen mukana Miesten Kolmosessa Jakonen on ollut mukana ja avauksessa viiden ottelun verran ja iskenyt myös kaksi maalia.

– Ollilla on takana vaikea talvi, paljon erilaisia vammoja ja sairastumisia, ollut vähäsen pelituntuman hakemista ja hän on jäänyt vähille peliminuuteille edustusjoukkueessa. Hän on toki pelannut reservien mukana, mutta tämä on hyvä mahdollisuus näyttää osaamistaan Ykkösessä. Parhaassa tapauksessa saamme hyvän onnistuneen jakson hänelle, ja hyväkuntoinen valmis pelaaja talvella uudestaan mukaan, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo.

Jakonen kertoo lähtevänsä hyvällä fiiliksellä vanhaan kotikaupunkiinsa Saloon.

–  Palaan hyvällä ja innokkaalla fiiliksellä kotiin ja Joutsenlaumaan! Siellä on vastassa tutut ihmiset ja tuttu ympäristö. Sanoisin, että pelituntuma on nyt tällä hetkellä suhteellisen hyvä, vaikka minuutit Interissä on jäänyt vähäiseksi. Olen kuitenkin päässyt harjoittelemaan hyvässä ympäristössä ja pelaamaan ajoittain reservijoukkueen kanssa, sekä Suomen Cupin otteluissa, Jakonen toteaa.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit