Mäkitalo manasi helppoja maaleja

Interin paluu sorvin ääreen torstaisessa Veikkausliigaottelussa ei mennyt joukkueelta täysin suunnitelmien mukaisesti, sillä IFK Mariehamn voitti Sinimustat kahdella avausjakson maalilla 0-2(0-2).

FC Interin keskikentällä täydet minuutit torstaina raatanut Mika Mäkitalo manasi ottelun jälkeen helppoja maaleja, jotka ratkaisivat ottelun lopullisesti IFK:lle.

-Maalit, joita IFK Mariehamn teki olivat meiltä kyllä ennenaikaisia joululahjoja. Kun päästät tuollaisia maaleja, niin otteluun mukaan pääseminen on mahdotonta, murehti Mäkitalo ottelun jälkeen.

Mäkitalo manasi myös toisen jakson hukattuja maalipaikkoja, joista maalit tekemällä otteluun olisi voinut vielä päästä mukaan.

-Kyllähän meillä toisella jaksolla oli paikat tehdä useampikin maali, mutta tällä kertaa pallo ei pomppinut meille, totesi Mäkitalo.

Interillä ei ole aikaa jäädä suremaan tappiota kauaksi aikaa, sillä joukkueen seuraava peli pelataan jo maanantaina HJK:ta vastaan. Tuo ottelu on Mäkitalon mukaan jälleen joukkueelle tärkeä.

-Sarjataulukko on erittäin tasainen. HJK-ottelu on meille erittäin tärkeä, sillä sarjapaikan varmistamiseksi tarvitaan vielä pisteitä, sanoi Mäkitalo.