Magnus Bahne debytoi voitokkaasti Allsvenskanissa

FC Interin monivuotinen maalivahti Magnus Bahne debytoi maanantaina Allsvenskanissa. Bahne torjui täydet minuutit, kun hänen edustamansa Halmstads BK voitti kauden avausottelussaan Helsingborgs IF:n kotikentällään 2-1.

Bahne oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueen saavuttamaan voittoon. Myös oma peli lämmitti Bahnen mieltä, sillä varsinkin avausjaksolla entinen Inter-vahti jotui venymään useaan torjuntaan.

-Meidän peli oli enemmänn ja vähemmän hakemista avausjaksolla, joten siinä pääsi hyvin otteluun mukaan. Toisella jaksolla pelattiin jo paremmin, joten työtkin luonnollisesti vähenivät, muisteli Bahne ottelun jälkeen.

Bahne on Ruotsista käsin seurannut myös entisen seuransa Interin edesottamuksia, eikä menestys talven Liigacupissa ole jäänyt häneltä huomaamatta.

-Interin finaalipaikka on loistava juttu. Toivotaan, että jätkät saavat vielä hoidettua finaalin kotiin, totesi Bahne maanantaina.