Kupittaalla pelataan viikonloppuna kaksi Cupia

Ensi viikonloppuna Kupittaalla pelattavasta Inter Cupista on tulossa erittäin kovatasoinen. Neljässä eri sarjassa pelattavassa turnauksessa kisaavat kaikki 2010- ja 2011-ikäluokkien pääseurat.

 

Veritas Stadionin ympäristö täyttyy viikonloppuna niin pienistä kuin vähän suuremmistakin jalkapallon ystävistä. Suomen Cupin finaalin lisäksi Kupittaalla pelataan kaksipäiväinen FC Interin oma junioriturnaus Inter Cup. Turnauksella juhlistetaan samalla 30-vuotiasta seuraa.

Suomen mittakaavassa suureen junioriturnaukseen osallistuu yhteensä 34 joukkuetta ympäri Suomea Oulusta ja Vaasasta saakka. Turnauksesta on tulossa erittäin kovatasoinen, ja neljässä eri sarjassa pelattavassa turnauksessa kisaavatkin kaikki ikäluokkien 2010- ja 2011-ikäluokkien pääseurat.

Inter Cupin pelejä pelataan sekä Kupittaan ja Vasaramäen Turjanpuiston kentillä että Impivaaran jalkapallohallissa. Pelit pyörivät lauantaina ja sunnuntaina heti aamusta iltaan asti. Ensimmäiset pelit pyörähtävät käyntiin lauantaina Kupittaa 2:lla jo klo 8.25 ja Impivaarassa klo 9.00.

Katso turnauksen otteluohjelma täältä

Inter Cupin järjestelyistä vastaavat seuran lisäksi kyseisten ikäluokkien vanhemmat ja toimihenkilöt. Turnausjärjestelyt on saatu tehtyä monista yhtäaikaisista haasteista huolimatta.

–Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille joustavuudesta ja asioihin paneutumisesta. Jatkossa yhtä suuren turnauksen pystyyn polkaiseminen on varmasti helpompaa. Samanaikainen Suomen Cup, koronarajoitukset sekä kenttien varauspulmat eivät toivon mukaan enää satu samaan aikaan, huokaisee seuran vastuuhenkilönä turnausjärjestelyissä toiminut junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Turnausalueella Kupittaalla on erilaisia buffetteja, joista turnausta seuraamaan tulleet ohikulkijat ovat erittäin tervetulleita nauttimaan esimerkiksi kahvikupposen leivonnaisen kera. Koronarajoitukset tullaan luonnollisesti huomioimaan ja yleisöä pyydetään noudattamaan turvavälejä. Yleisölle on turnauksessa jaossa kasvomaskeja.

Inter Cup pitää pelitaukoa lauantaina iltapäivällä, jolloin ratkaistaan Suomen Cupin mestaruus klo 14 alkaen Veritas Stadionilla käytävässä finaalissa. Jaossa on 66. Cup-mestaruus, jossa FC Inter ja HJK ottavat mittaa toisistaan jo kolmatta kertaa. FC Interin mestaruutta juhlittiin viimeksi pari vuotta sitten.

Luvassa onkin suuri jalkapalloviikonloppu iloisessa kisahengessä – ja näillä näkymin kauniissa syyssäässä.

Osta liput Suomen Cupin finaaliin

Huomioithan, että Suomen Cupin finaaliottelu on Palloliiton järjestämä, joten kaikki liput otteluun myy Palloliitto. FC Inter ei myy tai välitä lippuja, eikä Interin kausi-, seura- ja mestarikortit oikeuta sisäänpääsyyn ottelussa.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit