Mika Ojala -> Ramos 57. min
Ville Nikkari
Prince Otoo

______________________________________________________________________

Inter joutui tekemään muutoksen avauskokoonpanoon ennen ottelun alkua, kun Teemu Turusen jalka ei kestänyt pelaamista. Turusen paikan avauksessa ottaa Martin Mutumba.

1. min Ottelu potkaistiin käyntiin Kultsun toimesta

5. Min Martin Mutumba sai syötön Mäkitalolta. Hyvä haltuunotto ja loistava laukaus takakulmaan ja Inter johtoon 0-1.

9. min Kultsun ensimmäinen tilanne. Veto Hooiveldin harhasyötön jälkeen kuitenkin 16. metrin rajalta yli.

12. min Laaksosen keskitys leijaili yli maalivahdin takatolppaan. Samalla minuutilla Ramos yksin läpi, mutta maalivahdin hyvä torjunta esti maalin.

Ensimmäinen vartti takana. Peli Interin hallussa ja kotijoukkue Kultsu keskittyy vastahyökkäyksiin. Erittäin epätasainen kenttä vaikeuttaa molempien joukkueiden peliä.

20. min Gustafssonilla hyvä paikka ohjata Lehtosen kierteisen vapaapotkun jälkeen, mutta huono osuma palloon ja ei maalia.

Puolituntia pelikellossa. Peli Interin hallussa, mutta Kultsun puolustus pelaa tiiviisti.

33. min Ramos jälleen hyvässä paikassa vapaapotkun jälkeen, mutta maalivahti torjuu epäpuhtaan laukauksen helposti vasemmasta kulmasta.

39. min Ramos hyvässä paikassa, mutta veto sivu verkkoon.

41. min Lari Green laukoo, mutta Bantamoi onnistuu pienten vaikeuksien jälkeen torjunnassa.

45. min Mutumba yksin läpi. Maalivahdin hyvä vastaantulo estää toisen maalin.

Avausjakso takana. Inter hallinnut laiskavauhtista peliä, mutta myös Kultsu on osoittanut vaarallisuutensa.

46. min Toinen jakso alkoi Ramosin läpiajolla. Nosto vastaan tulleen maalivahdin yli suuntautui kuitenkin jälleen ohi maalin.

54. min Gustafsson puski Mäkitalon antamasta kulmasta vastustajan kautta yli.

55. min Varoitus Sami Sanevuorelle, aiheetta…

57. min Inter vaihtaa. Ojala Ramosin tilalle.

63. min Laaksoselle varoitus ajanpeluusta. Kortin myötä Laaksonen on sivussa seuraavasta ottelusta.

65. min Mutumba puski laidalta nousseen Ahon keskityksen maaliin 0-2

72. min Bantamoi torjuu ilettävän pommpulaukauksen varmasti.

74. min Inter suorittaa toisen vaihdon. Miikka Ilo tulee kaksi maalia tehneen Mutumban tilalle.

76. min Kultsu ei saanut purettua Interin keskitystä. Ojala kiitti ja pamautti vasemmalla 20. metristä vasemmalla oikeaan alakulmaan 0-3.

78. min Kolmas vaihto. Pois kentältä Chatto ja tilalle Severi Paajanen.

Kymmenen minuuttia peliä jäljellä. Pelissä enää pelaamisen maku, kun molemmat odottelevat loppuvihellystä.

84. min Mäkitalo yllättää maalivahdin 25 metristä maavedolla helposti 0-4.

85. min Ojala saa hyvän syötön Paajaselta, mutta tilanne kuivuu huonoon haltuunottoon.

90. min Laaksonen laukoo kulman jälkitilanteesta reilusti yli oikean yläkulman.

Ottelu on päättynyt Interin 0-4 voittoon. Voitto oli täysin ansaittu löysävauhtisessa pelissä. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Tärkein, eli jatkopaikka kuitenkin saatiin.