(Kuva: Risto Nummela)

Inter pelaa torstaina kauden viimeisen vieraspelinsä kun Yläkentällä Jyrkkälän Tykit isännöivät sinimustaa laumaa. Ottelu alkaa kello 19.00.

Kolmosen kautta on jäljellä kaksi kierrosta ja Interin panoksena jäljellä olevissa peleissä on sarjataulukon toinen sija. Tämä on täysin mahdollista kun molemmat ottelut voitetaan ja FC Åland sekä Peimari pelaavat omissa peleissään sopivat tulokset.

Edellisen kierroksen pelissään Interillä oli vastassaan Paimion Haka, jonka laulut kolmosessa vaikuttavat tällä erää olevan lauletut. Ennakkoon ottelusta odotettiin helppoa, mutta paimiolaiset eivät suostuneet pisteistä luopumaan mitenkään helposti.

Interin tehtävää helpotti jonkin verran se, että Roope Kantola onnistui kovalla laukauksellaan jo 5. minuutilla viemään Interin 1-0 johtoon. Ensimmäisellä puolikkaalla ei lisäosumia enää nähty.

Toinen puoliaika alkoi myös vahvasti. Myös nyt pelikellossa tikitti 5. minuutti kun Hushyar Aftab pelattiin vasemmalta osittain läpi ja hän pamautti pallon etukulmaan 2-0. Tämä tulos jäi myös ottelun lopputulokseksi.

Maalin jälkeen Inter näytti väsähtävän ja toisella jaksolla kentällä nähtiin aika paljon vaikeita hetkiä Interiläisittäin. PaiHa oli muutamaan otteeseen lähellä kavennusta, jopa tasoitusta.

Valmentaja Erol Ates harmitteli vaihtopenkin kapeutta ja sitä että pelissä oli mukana useampi, loukkaantumisten ja sairastelun vuoksi, keskenkuntoinen pelaaja. Hän totesi minkä usea omin silmin todisti, Interin pelaajista monelta loppui kunto ja sen myötä keskittyminen. Eikä penkillä löytynyt helpotusta, pari vaihtomiestä, hekin puolikuntoisia.

Torstainen vastustaja JyTy on PaiHan tapaan putoamisviivan alapuolella, mutta voitolla porukka pystyy nostamaan itsensä kuiville. JyTy, useampine Inter-taustaisine pelaajineen, tullee olemaan Yläkentän hämärissä vaikea pala purtavaksi, saati nieltäväksi.

Torstaina 3.10. kello 19.00 Yläkentällä JyTy-Inter reservit.