Kolmonen: Interin reservit Ahvenanmaalle

FC Inter reservijoukkue jatkaa pelejään kolmosessa lauantaina vierasottelussa FC Ålandia vastaan. FC Åland on Interin tavoin saanut koottua yhden pisteen kauden kahdesta ottelusta. Ahvenanmaalais-isännät eivät kuitenkaan vielä ole saaneet aikaiseksi avausosumaa kauden sarjapeleissä. SoVoa vastaan joukkue hävisi 3-0 ja ÅIFK:n kanssa väännettiin maaliton tasapeli.

Interin valmentaja Erol Ates kertoo, että FC Åland on hyvän oloinen joukkue, joka perustaa pelinsä vastustajan virheiden hyödyntämiseen. Joukkue ei ole mikään pallonhallintajoukkue, vaan se iskee hanakasti vastahyökkäyksillä vastustajan pallon menetyksistä. Niinpä Inter lähtee otteluun välttämään turhia virheitä pelinrakentelussa. Isännille ei haluta antaa kontrausmahdollisuuksia. Hyökkäyksiin halutaan lähteä kontrolloidusti ja niistää luoda riittävästi paikkoja, joista pystytään viimeistelemään.

-Hyvillä fiiliksillä lähdemme lauantain otteluun. Joukkueessa tiedostamme ongelmamme ja olemme sen suhteen aikaisempaa järkevämpiä. Maltilla tulemme etenemään viimeiselle kolmannekselle ja boksissa pelaamme agressiivisemmin kuin edellisissä peleissä. Puutteemme viimeistelyssä ei ole taidosta kiinni, pikemminkin itseluottamuksesta, Erol Ates latasi luottavaisena.

Ottelu pelataan Eckerö-hallissa tänään lauantaina kello 19.00 alkaen.

 

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit