Koko perheen juhlapäivä stadionilla lauantaina

FC Inter pelaa Veikkausliigaa Veritas Stadionilla kotona jälleen huomenna lauantaina. Vieraaksi saapuu sarjakakkonen SJK. Ennen ottelua liikutaan Perheiden liikuntamaailmassa klo 14.30-16.30, stadionin viereisellä Turku Energia Areenalla. 

Lauantainen kotiottelu on heinäkuun viimeinen ja sen jälkeen Inter pelaa kotona seuraavan kerran vasta la 19.8. Hanki siis lippusi nyt ja tule kannustamaan sinimustat voittoon! 

Liput otteluun tästä.

KATSOJAINFO: FC Inter – SJK 22.7. klo 17.00 Veritas Stadionilla

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Ennen ottelun alkua klo 14.30-16.30 välisenä aikana stadionin viereisellä Turku Energia Areenalla Perheiden liikuntamaailma, jossa pääsee liikkumaan koko perheen voimin. Junior Cafe on auki tapahtuman aikana, ja cafesta voi ostaa myös ottelun pääsylippuja klo 15-16 välisenä aikana. Lue lisää Perheiden liikuntamaailmasta tästä.
 • Pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalta löytyy puuhaa perheen pienimmille kello 16.00 lähtien.
 • Kausikorttilaiset voivat päivittää istumapaikkansa Top Flooriin maksutta näyttämällä kausikorttia lipunmyynnissä. Rajallisen paikkamäärän vuoksi paikan Top Flooriin pääsee päivittämään 50 ensimmäistä kausarilaista.

 

 • Liput otteluun myy Tiketti.  Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä on käytössä vain korttimaksut.
 • Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Tiketistä, sillä stadionin lipunmyynnissä on ollut ruuhkaa.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja pääkatsomossa, Itäpäädyssä sekä vieraskannattajille Länsipäädyn P-lohkossa.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta. Itäpäädyssä anniskelukatsomo sijaitsee Olympiakatsomon puoleisessa päädyssä. Länsipäädyn avoinna oleva P-lohko on anniskelukatsomo.

 

 • Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua klo 16.00.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Käsiohjelmissa on siirrytty pääsääntöisesti mobiililaitteisiin ladattaviin käsiohjelmiin. Käsiohjelma on ladattavissa ottelutapahtumassa ja alla olevasta linkistä.

Avaa ottelun käsiohjelma tästä.

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta ja Itäpäädystä, sekä vieraskannattajille Länsipäädystä. Vieraskannattajien paikat sijaitsevat Länsipäädyn P-lohkossa. Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä. Itä- ja Länsipäädyn sisäänpääsy on pääkatsomon puoleisessa päädyssä. Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua kello 16.00.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa, sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä tauon jälkiruokatarjoilu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Lauantaina haastattelussa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Osta VIP-liput tästä

TOP FLOOR (4. krs)

Inter  – SJK -otteluun voit ostaa liput astetta paremmille paikoille Top Floor Loungeen. Top Floorissa voit seurata ottelua joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan.

Kausikorttilaiset voivat päivittää istumapaikkansa Top Flooriin maksutta näyttämällä kausikorttia stadionin lipunmyynnissä. Rajallisen paikkamäärän vuoksi paikan Top Flooriin pääsee päivittämään 50 ensimmäistä kausarilaista.

Osta liput Top Floor Loungeen 

Jälkipelit

Jälkipelit järjestetään Derby Sports Barissa, eli pubissa, pääkatsomon 3. kerroksessa. Haastattelussa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen Daniel Rökman ja Rodrigo Arciero.

Kaikkien katsomolohkojen katsojat ovat tervetulleita jälkipeleihin, tervetuloa!

 

Lue koko katsojainfo tästä. 

 

Liput otteluun tästä.

 

Nähdään stadionilla!

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit