Kausarikampanjan fanihuivien toimittaminen viivästyy

Interin käynnissä olevaa kausikorttikampanjaa varten tilatut uudet fanihuivit saapuivat Turkuun, mutta tilauksessa tapahtui tavarantoimittajan virhe, eikä huiveja voida jakaa aiemman ilmoituksen mukaisesti joulun alla. Kausikortin 11.12.2022 mennessä ostaneet saavat edelleen huivin kaupan päälle, mutta vasta alkuvuonna 2023.

Interin tilaamissa uusissa fanihuiveissa oli saapuessaan tavarantoimittajan virhe, eikä seura voi jakaa saapuneita viallisia huiveja. Huivitilaus korjataan, ja jokainen 11.12. mennessä kausarinsa ostanut saa uuden fanihuivin alkuvuodesta 2023. Epäonnistuneiden fanihuivien erä tarjotaan lahjoituksena Ukrainaan tavarantoimittajan toimesta.

Inter pahoittelee huivien viivästymistä, ja tarjoaa jokaiselle kausarin 11.12. mennessä ostaneelle voucher-ottelulipun, jonka voi käyttää Interin Veikkausliigan kotiottelussa kaudella 2023. Voucher-ottelulipulla voit ottaa kaverin mukaan matsiin, lunastamalla haluttuun otteluun lipun Tiketistä voucher-lipun koodilla. Lippu toimitetaan Tiketin kautta sähköpostitse kausarin ostaneille.

Fanihuivien saapumisesta ja noutoajankohdista ja -paikasta tiedotetaan erikseen, kun huivien toimitusajankohta on selvillä.

 

Ehdit yhä saada uuden huivin kaudelle 2023 maksutta kaupan päälle, kun ostat kausarisi 11.12.2022 mennessä. Uuden fanihuivin lisäksi myös tulevana viikonloppuna ostetusta kausarista saa hyvityksenä toimitusviiveestä voucher-ottelulipun. Kausarit ovat myynnissä Tiketin kanavissa.

Osta omasi tästä.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit