Inter – TPS KE 3.7. klo 18.00 – liput myynnissä

FC Inter pelaa Suomen Cupin puolivälierän kotiottelun Turun Palloseuraa vastaan keskiviikkona 3.7.2024 klo 18.00 Veritas Stadionilla. Tutustu otteluinfoon ja hanki lippusi Turun derbyyn!

Osta lippusi tästä.

 

Olennaista ottelutapahtumassa

Interin kausikortit ja seurakortit oikeuttavat sisäänpääsyyn.

Liput otteluun myy Tiketti niin verkossa kuin myös Tiketin toimipisteissä ja R-kioskeilla. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.

Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä klo 17.00 alkaen. Lipunmyynnissä suositellaan korttimaksua.

Lippujen hinnat:

Kaikki katsomotEnnakkoOttelupäivä
Aikuiset 15 € 20 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 15 €
Nuoret (13-17 -vuotiaat) 8 € 10 €
Lapset (4-12-vuotiaat) 6 € 8 €

 

Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta, kotikannattajille Itäpäädystä ja vieraskannattajille Länsipäädystä.

Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä, Itäpäätyyn pääkatsomon puoleiselta kulmalta, Länsipäätyyn Olympiakatsomon puoleiselta kulmalta.

Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Ottelussa ei ole käytössä VIP-palveluja stadionin pääkatsomossa. VIP-kausikortit kuitenkin oikeuttavat sisäänpääsyyn otteluun omille paikoilleen.

Otteluun on saatavilla vielä yksittäisiä aitioita. Osta aitioliput ryhmällesi ottamalla yhteyttä myyntipäällikkö Jimi Lehtoon, jimi.lehto@fcinter.fi

 

Huomioitavaa ottelutapahtumaan saavuttaessa:

Ottelun anniskelukatsomot sijaitsevat pääkatsomon A- ja B-lohkojen yläosassa, Itäpäädyssä sekä Länsipäädyssä.

Hiekkakenttä Kupittaa 3 ei ole enää pysäköintikäytössä. Suosittelemme käyttämään vaihtoehtoisia saapumismuotoja ja muita pysäköintipaikkoja.

Kauden 2024 uutuutena pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalla on jaettavana nimmarivihkoja, johon voi kerätä pelaajien nimmareita koko kauden ajan otteluiden päättymisen jälkeen. Puuha-areenalla on tekemistä ottelun ajaksi perheen pienimmille. Puuha-areenalla lapsille on tarjolla kasvomaalausta, väritystehtäviä sekä Interin Puuhavihko.

Kaudella 2024 on tarjolla tuoretta tunnetta kentän pinnasta ennen ja jälkeen ottelun. Kentänlaitajuontaja haastattelee kentän pinnassa kotijoukkueen pelaajaa ennen ottelua. Myös Jälkipelit kuullaan koko stadionilla heti ottelun päättymisen jälkeen, kun kentänlaitajuontaja antaa puheenvuoron ottelussa pelanneelle kotijoukkueen pelaajalle tuoreeltaan kentän pinnasta.

Jälkipelien jälkeen joukkue kiittää katsojia ja Airfi-junnukatsomon (pääkatsomon F-lohkon) alaosassa on mahdollisuus pyytää nimikirjoituksia sekä yhteiskuvia pelaajien kanssa.

Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa ja Itäpäädyn myyntikontissa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Sivu päivitetty 29.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit