Katsojainfo: FC Inter – VPS pe 28.6. klo 18.00

FC Inter pelaa Veikkausliigakauden seitsemännen kotiottelunsa perjantaina 28.6.2024. Vieraaksi Veritas Stadionilla kello 18.00 alkavaan otteluun saapuu VPS.

Huomioitavaa ottelutapahtumaan saavuttaessa:

Hiekkakenttä Kupittaa 3 ei ole enää pysäköintikäytössä. Kupittaan alueella järjestetään 28.6.-30.6.2024 junioriturnaus, jonka vuoksi Blomberginaukion pysäköintipaikat ovat vähissä. Suosittelemme käyttämään vaihtoehtoisia saapumismuotoja ja muita pysäköintipaikkoja.

Osta lippusi otteluun tästä.

 

Erityistä pääkatsomon 2. kerroksessa

Kauden 2024 uutuutena pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalla on jaettavana nimmarivihkoja, johon voi kerätä pelaajien nimmareita koko kauden ajan otteluiden päättymisen jälkeen.

Puuha-areenalla on tekemistä ottelun ajaksi perheen pienimmille. Puuha-areenalla lapsille on tarjolla kasvomaalausta, väritystehtäviä sekä Interin Puuhavihko.

Koe kentän fiilikset alusta loppuun

Kaudella 2024 on tarjolla tuoretta tunnetta kentän pinnasta ennen ja jälkeen ottelun. Kentänlaitajuontaja haastattelee kentän pinnassa kotijoukkueen pelaajaa ennen ottelua, sekä nappaa katsomosta nopeita kommentteja. Myös Jälkipelit kuullaan koko stadionilla heti ottelun päättymisen jälkeen, kun kentänlaitajuontaja antaa puheenvuoron ottelussa pelanneelle kotijoukkueen pelaajalle tuoreeltaan kentän pinnasta.

Jälkipelien jälkeen joukkue kiittää katsojia ja Airfi-junnukatsomon (pääkatsomon F-lohkon) alaosassa on mahdollisuus pyytää nimikirjoituksia sekä yhteiskuvia pelaajien kanssa.

 

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Pääkatsomon 2. kerroksen Puuha-areenalta löytyy puuhaa ja kasvomaalausta perheen pienimmille kello 17.00 lähtien.
 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä suositellaan korttimaksua.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja pääkatsomosta ja Itäpäädystä.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta.
 • Pääkatsomon 2. kerroksessa palvelevat kaikki kioskit ja Itäpäädyssä on avoinna omat kioskit.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa ja Itäpäädyn myyntikontissa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Hiekkakenttä Kupittaa 3 ei ole enää pysäköintikäytössä. Blomberginaukion totuttua vähäisemmän pysäköintipaikkamäärän takia Inter suosittelee käyttämään vaihtoehtoisia saapumismuotoja ja muita pysäköintipaikkoja.

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

 • Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta ja Itäpäädystä.
 • Vieraskannattajien paikat sijaitsevat pääkatsomon B-lohkon alaosassa.
 • Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä, Itäpäätyyn pääkatsomon puoleiselta kulmalta.
 • Stadionin sisäänkäynnit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa, sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä tauon jälkiruokatarjoilu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat urheilujohtaja Kalle Parviaiselta.

FC Inter – VPS pe 28.6. klo 18.00 Veritas Stadionilla, tervetuloa!

Liput FC Inter – VPS -otteluun tästä.

Sivu päivitetty 26.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit