Katsojainfo: FC Inter – VPS ke 19.10.2022 klo 18.00

 

Eurolopputurnauksen 1. kierros pelataan Turussa tulevana keskiviikkona. Veritas Stadionilla klo 18.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu VPS. Eurolopputurnauksen toisessa osassa lauantaina 22.10. kohtaavat ensimmäisen osan voittajajoukkueet Veikkausliigassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Ensimmäisen osan voittamalla Inter saattaa pelata toisessa osassa kotiottelun SJK:a tai AC Oulua vastaan jo lauantaina 22.10.

KATSOJAINFO: FC INTER – VPS KE 19.10.2022 KLO 18.00

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun maksutta. “Alle 16-vuotiaan vapaalipun” voi lunastaa Tiketin nettisivuilta.
 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja ainoastaan pääkatsomossa.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Käsiohjelmissa on siirrytty pääsääntöisesti mobiililaitteisiin ladattaviin käsiohjelmiin. Käsiohjelma on ladattavissa ottelutapahtumassa ja alla olevasta linkistä.

Avaa ottelun käsiohjelma tästä.

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja ainoastaan pääkatsomosta. Sisäänkäynti pääkatsomoon on katsomon molemmista päistä. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vieraskannattajien F-lohkon alaosassa.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä kaksi juomaa/lippu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Osta VIP-liput tästä

TOP FLOOR (4. KRS)

Top Floor Lounge tarjoaa astetta paremmat paikat nauttia ottelusta. Ottelua voit seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan. Mikäli haluat myös syödä ennen ottelua, se on mahdollista VIP-ravintolassa. Top Floor VIP -lippuun sisältyy buffetruokailu sekä kaksi juomaa/lippu.

Osta liput Top Floor Loungeen 

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus ottaa kaveri maksutta mukaan otteluun. Kaverilippu on lunastettava erikseen Tiketin nettisivuilta.

Kaverilipun lunastus

 • Valitse haluamasi katsomo ja paikka
 • Valitse lipputyypiksi “ Kausikortti/seurakortti – Kaverilippu
 • Syötä sarjalipun 13-numeroinen koodi pop up -ikkunaan avautuvaan kenttään
 • Paina OK
 • Täytä tietosi ja lipun lunastettuasi se toimitetaan pdf:nä sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Lippuja voi lunastaa aina ottelun alkuun saakka. Yksi kaverilippu per kausikortti.
Jos lunastamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä Tiketin asiakasneuvontaan puh. 010 843 1611 (lisämaksuton numero, palvelee arkisin klo 10-18). Mikäli sinulla on useampi kausikortti, voit lunastaa kaikki liput kerralla. Valitse paikat ja täytä jokaisen kausikorttisi numero niille varattuun kenttään.

SEURAKORTTILAISET

Seurakorttilaisten mobiiliseurakortit on lähetetty Tiketistä. Seurakortilla voi mennä katsomon vapaille paikoille ja varsinainen seurakorttikatsomo on pääkatsomon B-lohkossa.

Seurakorttilaisten on mahdollisuus ottaa kaveri maksutta mukaan otteluun. Kaverilippu on lunastettava erikseen Tiketin nettisivuilta.

Kaverilipun lunastus

 • Valitse haluamasi katsomo ja paikka
 • Valitse lipputyypiksi “ Kausikortti/seurakortti – Kaverilippu
 • Syötä sarjalipun 13-numeroinen koodi pop up -ikkunaan avautuvaan kenttään
 • Paina OK
 • Täytä tietosi ja lipun lunastettuasi se toimitetaan pdf:nä sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Lippuja voi lunastaa aina ottelun alkuun saakka. Yksi kaverilippu per seurakortti.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

Alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun maksutta.

 • Aikuiset 15 €** / 20 €
 • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 • Nuoret 17 v. 5 € / 10 €
 • VIP 88 € (lapset 3-12v. 30 €)

Osta liput

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun suositellaan tehtäväksi viimeistään ottelua edeltävänä arkipäivänä alla olevan linkin kautta. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti ottelua edeltävänä päivänä. Jos tarvitset tiedon akkreditoinnin hyväksymisestä aikaisemmin, ole yhteydessä Interin Media Officer Kaisa Kirvesmäkeen: kaisa.kirvesmaki@fcinter.fi.

Hae akkreditointia täältä

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit