Katsojainfo : FC Inter – VPS 13.8. klo 17.00

 

FC Interin seuraava Veikkausliigan kotiottelu on edessä huomenna lauantaina. Veritas Stadionilla klo 17.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Vaasan Palloseura.

KATSOJAINFO: FC INTER – VPS LA 13.8.2022 KLO 17.00

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMASSA

 • Kupittaan puistossa on jälleen viikonloppuna paljon tapahtumia, joten autolle voi olla hankalampi löytää paikkaa stadionin läheisyydestä. Illan otteluun kannattaakin saapua siis kävellen, polkupyörällä tai julkisilla, jos mahdollista.
 • Liput otteluun myy Tiketti. Ennen ottelupäivää Tiketin kanavista ostetut liput ovat jopa 5 euroa ottelupäivän hintoja edullisempia.
 • Liput ovat myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Ottelussa on käytössä paikkoja ainoastaan pääkatsomossa ja sisäänkäynti pääkatsomoon on ainoastaan Blomberginaukion puoleiselta sisäänkäynniltä.
 • Anniskelukatsomo (K18) kattaa A- ja B-lohkojen yläosan paikkoja terassin alapuolelta.
 • Fanituotemyynti palvelee pääkatsomon 2. kerroksessa. Fanituotemyynnissä käytössä vain korttimaksut.
 • Käsiohjelmissa on siirrytty pääsääntöisesti mobiililaitteisiin ladattaviin käsiohjelmiin. Käsiohjelma on ladattavissa ottelutapahtumassa ja alla olevasta linkistä.

Avaa ottelun käsiohjelma tästä.

Otteluisäntänä     

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja ainoastaan pääkatsomosta. Vieraskannattajien paikat sijaitsevat pääkatsomon F-lohkossa. Sisäänkäynti pääkatsomoon ainoastaan katsomon Blomberginaukion puoleisesta sisäänkäynnistä. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua ja kaksi juomaa/lippu, sekä kahvitarjoilu tauolla. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Osta VIP-liput tästä

TOP FLOOR (4. krs)

Top Floor on varattu yksityistilaisuuden käyttöön.

SEURAKORTTILAISET

Seurakorttilaisten mobiiliseurakortit on lähetetty Tiketistä. Seurakortilla voi mennä katsomon vapaille paikoille ja varsinainen seurakorttikatsomo on pääkatsomon B-lohkossa.

B-lohkon etuosassa junioreilla ja muilla innokkailla on mahdollisuus metsästää pelaajien nimmareita ottelun jälkeen.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyynnissä käytössä vain korttimaksut.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 • Aikuiset 15 €** / 20 €
 • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 • Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 • Lapset alle 12 v. 2 €
 • Top Floor Lounge 25 € / 30 € (Top Floor VIP 75 € / 80 €)
 • VIP 88 € (lapset 3-12v. 30 €)

Osta liput

HUOM! Myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti.  Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun suositellaan tehtäväksi viimeistään ottelua edeltävänä arkipäivänä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia täältä

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit