FC Inter pelaa Veikkausliigan runkosarjan viimeisen kotiottelunsa torstaina 22.10., jolloin Veritas Stadionilla vastaan asettuu paikallisvastustaja TPS. Ottelutapahtumassa on voimassa poikkeusjärjestelyjä, joista kerrotaan tarkemmin tässä katsojainfossa.

VEIKKAUSLIIGAN OTTELUISSA EDELLYTETÄÄN KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa, mukaan lukien Veikkausliiga.

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut).

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Inter jakaa stadionin infopisteessä kertakäyttöisiä kasvomaskeja niille otteluun saapuville henkilöille, joilla ei ole omaa maskia mukana.

RAVINTOLATILOJEN RAJOITUKSET VAIKUTTAVAT MYÖS OTTELUTAPAHTUMIIN

Tällä hetkellä ravintolatiloihin on sallittua ottaa vain puolet tavallisesta henkilömäärästä. Tämän takia liki koko 3. kerros on VIP-vieraiden käytössä ja 3. kerroksen baariin on kulku vain ulkoterassin kautta (lohkoissa A ja B). Myös terassin ja baarin yhtäaikaista henkilömäärää on rajoitettu.

 

MUUTA OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMISSA

 • Ottelutapahtumaan ei edelleenkään saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Turvaetäisyys muihin kuin oman perheen tai ruokakunnan jäseniin on säilytettävä koko ottelutapahtuman ajan.
 • Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava.
 • Katsomopaikoista vain reilu kolmannes on myynnissä turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
 • Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
 • Anniskelukatsomo A- ja B-lohkoissa ei ole käytössä, vaan koko katsomoalue on ikärajaton.
 • Suosittelemme käyttämään puhelimeen ladattavaa Koronavilkku-sovellusta.

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

FC Inter – TPS -ottelussa käytössä ovat sekä pääkatsomo että Olympiakatsomo. Näiden katsomoiden välillä ei pääse liikkumaan ja sisäänkäynti tapahtuu vain kullekin lohkolle tarkoitetusta sisäänkäynnistä.

 

PÄÄKATSOMO

Pääkatsomon länsipuolen lohkoihin (lohkot A, B, C) kulku on ainoastaan katsomon Uudenmaankadun puoleisista porteista ja itäpuolen lohkoihin (lohkot D, E, F) kulku on ainoastaan Blomberginaukion puoleisista porteista.

Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

 

OLYMPIAKATSOMO

Olympiakatsomon lohkoihin (lohkot J, K, L, M, N, O) kulku on vain Olympiakatsomon Blomberginaukion porteista.

Erityisjärjestelyin pääkatsomon alueiden kokonaiskatsojakapasiteetti on noin 1500 paikkaa ja Olympiakatsomon noin 1000 paikkaa.

FC Interin kannattajat sijoittuvat otteluissa pääkatsomon A-lohkoon. Vierasjoukkuetta kannattavien toivotaan ostavan lippunsa J1-lohkosta.

 

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse ohjeita lokakuun otteluiden osalta. Voimassa olevien erityisjärjestelyiden aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää katsomossa. Kuhunkin katsomolohkoon otetaan vain rajattu määrä katsojia, joten istumapaikka tai katsomolohko ei välttämättä ole sama kuin kausikorttipaikka.

Premium-kausikortit

Premium-kausikorttilaiset pääsevät valitsemaansa katsomolohkoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta samasta katsomolohkosta.

Light-kausikortit

Varsinaisella kausikortilla ei suoraan pääse otteluihin sisälle, vaan jokaisen otteluun tulevan Light-kausikorttilaisen on lunastettava paikka katsomolohkoon etukäteen Tiketin myyntikanavan kautta. Kausikorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lippunsa osoitteessa www.tiketti.fi/fcinter. 1 lippu/kausikortti. Kampanjakoodina toimii kausikortista löytyvä 13-numeroinen koodi.

Light-kausikorttilaisten paikka on valittavissa A- tai F-lohkoista sekä Olympiakatsomosta.

VIP-kausikortit

VIP-kausikorttilaiset pääsevät VIP-katsomoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta VIP-katsomosta.

Seurakorttilaisten osalta joukkueenjohtajia on ohjeistettu ottelulipuista erikseen.

 

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 •     Aikuiset 15 €** / 20 €
 •     Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 5 € / 10 €
 •     Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 •     Lapset alle 12 v. 1 €

 

Osta liput 

 

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

 

PALVELUT

Pääkatsomon 3. kerroksen baari sekä anniskelualueet sijaitsevat länsipuolen lohkojen alueella (A, B ja C-lohkot). Myös Olympiakatsomon lohkoille on oma anniskelualueensa.

FC Interin fanituotemyymälä Inter Shop on avoinna pääkatsomon 2. kerroksessa. Maksuvälineenä käy vain korttimaksu.

 

OTTELUTAPAHTUMAAN OSALLISTUVIEN TURVAKSI

FC Inter ja Veritas Stadion noudattavat ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Turvallinen ottelutapahtuma edellyttää kuitenkin kaikkien tapahtumaan osallistuvien yhteistyötä ja jokainen ottelutapahtumaan osallistuva on lähtökohtaisesti itse vastuussa omasta toiminnastaan ja tapahtumaan saapumisestaan. Siksi pyydämme tutustumaan seuraaviin stadionin erityisjärjestelyihin:

 • Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Sisääntuloportit avataan 60 minuuttia ennen ottelun alkua ja VIP-sisäänkäynti 75 minuuttia ennen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon.
 • Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
 • Stadionille sisäänpääsy edellyttää kasvomaskin käyttöä (kaikilta yli 15-vuotiailta).
 • Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin.
 • Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
 • Tarvittaessa järjestyksenvalvojamme auttavat turvavälien noudattamisessa.
 • Tapahtumaan osallistuvien on huolehdittava hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käsien desinfiointipisteitä on lisätty koko stadionin alueelle.
 • Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista.
 • Suosittelemme jokaisen ottelutapahtumaan osallistuvan käyttävän puhelimeen ladattavaa Koronavilkku-sovellusta.
 • Tarvittaessa yleisön poistuminen ottelusta ohjataan porrastetusti lohkoittain, jotta poistuminen stadionilta sujuu turvallisesti ja joustavasti.
 • Muutokset epidemiatilanteessa saattavat vaikuttaa otteluiden erityisjärjestelyihin.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti. Median edustajille on varattu lehdistötila pääkatsomon 3. kerroksesta, joka on ravintolarajoitusten takia käytettävissä ainoastaan ottelun päätyttyä. Lehdistötilaisuutta ottelun jälkeen ei toistaiseksi järjestetä. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä täältä.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit