Juuso Hämäläiselle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2022 polvioperaation jälkeen pitkän kuntoutuksen läpikäynyt Juuso Hämäläinen on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Raisiolaistopparin uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa pelikautta.

Hämäläinen siirtyi Interiin ensimmäisen kerran jo 11-vuotiaana, jolloin hän pelasi seurassa kahden vuoden ajan. RaiFussa vietettyjen vuosien jälkeen hän palasi Interiin jälleen A-juniori-iässä. Seuran A-junioreista FC Interin edustusjoukkueeseen kaudeksi 2013 noussut puolustaja vakiinnutti paikkansa joukkueessa heti ensimmäisellä kaudellaan. Hämäläinen kävi Rovaniemen Palloseurassa vuosina 2016-2018 ja palasi sieltä jälleen sinimustiin riveihin. Nyt alkava sopimuskausi on Juusolle Interissä ammattiurallaan kahdeksas.

Urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen on erittäin tyytyväinen Hämäläisen jatkosopimuksesta.

– Seuralle on tärkeää, että joukkueessa pelaa omia kasvatteja. Juuso on kasvanut vuosien saatossa johtavaksi pelaajaksi omalla pelipaikallaan Veikkausliigassa. Hänen panoksensa joukkueessa on tärkeä kentällä ja sen ulkopuolella myös. Olen erittäin iloinen, että Juuso jatkaa pelaamistaan Interissä, Meriläinen kertoo.

 

Hämäläisen itsensä mukaan päätös jatkaa Interissä oli selvä.

– Loukkaantumisen takia kausi on ollut pitkä ja katsomossa katsottu suurin osa peleistä. Nyt on huikea fiilis kun päässyt takaisin pelaamaan ja sen myötä olo vain vahvistunut, että haluan jatkaa. Inter seurana merkitsee minulle paljon. Inter oli ensimmäinen seurani ja antoi minulle mahdollisuuden näyttää taitoni juniorina. Olen kulkenut melkein koko junnupolun edustusjoukkueeseen asti ja nähnyt seuran kasvavan. Vaikeaa pukea sanoiksi, kuinka paljon se merkitsee pukea Interin pelipaita päälle.

-Tällä hetkellä tuntuu, että peliuraa on vielä hyvin jäljellä, eikä tähän asti kertynyt kokemus oikeastaan vaikuta seuran valintaan. Eniten vaikuttaa, että saadaan hyvä jengi kasaan ja pystytään taistelemaan pokaaleista.

 

Jarkko Wiss ottaa ohjat Interin valmennuksesta ensi kaudelle. Uudella valmentajalla oli merkitystä päätöksenteossa, mutta Hämäläinen toteaa keskittymisen olevan vielä kiinni loppukaudessa.

– Totta kai se vaikutti päätökseeni, kuka valmentaa seuraavat vuodet. Ei tässä ole kyllä ehtinyt sen enempää miettiä, kun pelejä on ollut sen verran kovalla vauhdilla. Keskitytään nyt loppukauteen ja yritetään ottaa europaikka seuraavaksi vuodeksi. Sen jälkeen on uuden projektin aika.

 

Katso Juuso Hämäläisen haastattelu:

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit