Joni Kaukon pelipaita huutokaupataan Interin junioreiden hyväksi

 

Nykyään tanskalaista Esbjergiä edustava Huuhkajien keskikenttäpelaaja Joni Kauko lahjoitti pelipaitansa FC Interille huutokaupattavaksi.

Kausina 2006-2012 Interissä pelannut Kauko haluaa omalta osaltaan olla auttamassa vanhan seuransa junioreita. Huutokaupan tuotot ohjataankin suoraan Interin vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

– Kun kuulin, että Interissä tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta, halusin itsekin kantaa siihen oman osani. Kaikilla tulee olla mahdollisuus harrastaa ja olen iloinen, että Inter kantaa myös tässä vastuunsa, toteaa Interissä sekä Veikkausliigan ja Suomen Cupin että A-nuorten Suomen mestaruuden voittanut Kauko.

Huutokaupattava paita on Suomen maajoukkueen virallinen pelipaita, jota Joni Kauko on käyttänyt Kreikkaa vastaan pelatussa EM-karsintaottelussa 18.11.2019. Paidan selkäpuolella on maajoukkueen pelaajien nimikirjoitukset.

– Toivon, että lahjoittamani paita tuottaa iloa sen ostajalle, mutta myös monelle sitä kautta tukea saaneelle, päättää Kauko.

FC Interissä ollaan iloisia Joni Kaukon tekemästä lahjoituksesta ja halusta auttaa seuran junioreita.

– On erittäin hienoa ja jopa liikuttavaa, että maajoukkuepelaaja ja seurassamme usean vuoden ajan pelannut Joni halusi lahjoittaa maajoukkuepelipaitansa meille. Joni on esimerkillinen joukkuepelaaja ja tämä ele kuvaa hyvin hänen vastuullisuuttaan. Lahjoituksen arvoa nostaa vielä sekin, että Jonin maajoukkuekaverit ovat laittaneet siihen nimikirjoituksiaan, kiittelee Inter ry:n toiminnanjohtaja Pasi Hyvätti.

Osallistu huutokauppaan tästä

Pelipaitahuutokauppa on käynnissä Huuto.net-sivustolla 14.3.2021 klo 20.00 asti. Huutokauppaan voi osallistua ainoastaan Huuto.net-sivustolla, eikä muuta kautta tulleita huutoja voida huomioida.

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit