Interin tyttötoiminta alkaa la 17.4. – vielä ehtii ilmoittautua mukaan

FC Interin oma tyttötoiminta Playmakers-ohjelman avulla alkaa ensi viikon lauantaina ja vielä ehtii ilmoittautua mukaan.

Playmakers-ohjelma opettaa 5-8-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta. Harjoitukset on rakennettu Disney-tarinoiden maailmaan, jonka avulla tytöt pääsevät ottamaan ensiaskeliaan jalkapallon parissa hauskassa ja opettavaisessa ympäristössä.

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen jalkapallon joukkuetoimintaan.

Ensisijaista keväällä käynnistyvässä ohjelmassa on koulutettujen valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa, sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

Playmakers -harjoitukset toteutetaan 17.4. – 19.6. lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Interin Iämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla. Mukaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon. Osallistumismaksu on 50 €/hlö.

Katso lisätietoa Playmakers-ohjelmasta

Ilmoittaudu mukaan

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit