Interin tyttöfutiskerhossa vielä tilaa

(Kuva: Pia Kankare)

FC Interissä käynnistyy seuraava tyttöfutiskerhojakso lauantaina 26.8. Alkusyksyn lauantaiaamupäivisin klo 11.00–12.00 toteutettava tyttöfutiskerho on tarkoitettu noin 6-8-vuotiaille tytöille. Harjoitukset järjestetään 26.8. – 4.11.23 (lukuunottamatta 30.9.) välisenä ajankohtana lauantaiaamuisin lämmitetyllä tekonurmikenttä Turku Energia Areenalla (Kup1:llä).

Futiskerhon tarkoituksena on tutustua joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta jo hieman lajinomaisemmin.

–Aiemmat kokemukset tyttöfutiskerhoista ovat erittäin positiivisia. Tyttöfutiskerho on erinomainen mahdollisuus kokeilla jalkapalloa matalalla kynnyksellä ja toimiikin näin ollen loistavana aloituksena ennen varsinaiseen joukkuetoimintaan liittymistä, junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen muistuttaa.

Tyttötoimintaa pyritään kehittämään Interissä lähitulevaisuudessa vahvasti. Muun muassa joka syksy on tarkoitus perustaa uusi aloittava ikäryhmä. Inter on saanut kehittämiseen seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä pelaajan korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita. Mukaan tarvitaan säähän sopiva treenivaatetus, juomapullo ja iloista mieltä.

Ilmoittaudu seuraavalle tyttöfutiskerhojaksolle täältä: Ilmoittaudu tyttöfutiskerhoon

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit