Interin pisteputki päätökseen Vaasassa

(Kuva: Andy Giler)

FC Inter kärsi lauantain liigakierroksella tappion, kun VPS oli parempi Vaasassa luvuin 3-0. Tappion myötä Interin kuuden ottelun pisteputki tuli päätökseensä.

Ottelu koki Interin kannalta karmaisevan alun. VPS onnistui puskemaan pallon maaliin ensimmäisen kerran, kun ottelua oli pelattu vasta kahdeksan minuuttia. Inter ei takaiskumaalin jälkeen meinannut saada peliään ollenkaan rullaamaan. Oman pään syötöt karkailivat ja hyökkäyksen avaukset painuivat vastustajan maalivahdille asti. Kun ensimmäistä puoliskoa oli pelattu vasta 23. minuuttia onnistui VPS kasvattamaan johtoaan kahteen osumaan. Inter onnistui saamaan hieman pelistä kiinni kun takana oli ensimmäinen puolituntinen, mutta maalintekosektoreille se ei onnistunut murtautumaan.

Toisella jaksolla Inter onnistui pääsemään hetkellisesti peliin mukaan, kun se suoritti muutamia vaihtoja. Toisen puoliskon hyvä alku tyssäsi kuitenkin siihen, kun 62. minuutilla tauolla vaihdosta kentälle tullut Juho Hyvärinen joutui repimään VPS:n pelaajan nurin orastavasta läpiajosta. Tämän seurauksena ottelun erotuomari joutui kaivamaan taskustaan punaisen kortin. Kyseisestä tilannetta seuranneesta vapaapotkusta vaasalaiset rakensivatkin ottelun 3-0 osuman. Näin ollen Interin orastava loppukiri kuihtui kasaan.

Inter joutui pelaamaan lopun ottelun vajaalukuisena, joka hankaloitti kavennusmaalin hakemista. Ottelun lopusta ei juurikaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen.

– Parempi joukkue voitti ansaitusti, olimme tänään alusta saakka jotenkin tylsiä, ei oltu teräviä millään tavalla. Helppoja syöttövirheitä, yksinkertaista palloa meidän boksiin. Sillä VPS sai tavallaan sen alun ratkastua.

-On se ihan sama, että ketä vastaan tahansa tulee niin ei voi olla ekan puolen tunnin jälkeen 2-0 häviöllä. Tiedostettiin, että VPS on pelannut ihan hyviä pelejä ja ollut ihan vaarallisia, mutta ei ollu ehkä käyny flaxi ihan jokaisessa pelissä. Kyllä me varoitettiin joukkuetta tästä ja olen totta kai tosi pettynyt.

Katso ottelun parhaat palat Ruudun koosteesta.