Interin kausarilla koko huikea futiskausi 2020

 

 

 

Kausi 2020 tarjoilee sinimustille kannattajille makeaa mahan täydeltä. Uusi sarjajärjestelmä toi jännitystä Veikkausliigakauteen jo tällä kaudella. Tulevalla kaudella lisämaustetta kauteen tuovat lisäksi paikallisottelut TPS:n noustua takaisin Veikkausliigaan. Kesän kruunaa tämän kauden tapaan vähintään yksi Eurooppa-liigan kotiottelu.

Paikkoja tulevan kauden katsomoihin varataan jo vauhdilla. Uusi Premium-kausikortti takaa oman numeroidun paikan kaikkiin Interin Veritas Stadionilla pelattaviin kotiotteluihin. Premium-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Veikkausliigan ottelujen lisäksi myös Suomen Cupin kotiotteluihin sekä Eurooppa-liigan ensimmäisessä kotiotteluun. Sisäänpääsy ja oma paikka kuuluvat korttiin luonnollisesti myös TPS:aa vastaan pelattavassa kotiottelussa.

Kauden 2019 Enemmän yhdessä -kausarihaaste toi Interille ennätysmäärän uusia kausikorttiasiakkaita. Jotta sekä vanhat että uudet kausikorttilaiset pääsevät seuraamaan ottelua mahdollisimman hyviltä paikoilta, on Premium-kortin rinnalle tuotu Light-vaihtoehto.

– Aiemmin kaikkiin kausikortteihin sisältyi numeroitu paikka, mikä tarkoitti sitä, että kaikki nämä paikat olivat varattuina koko kauden ajan. Kun kausikorttilaisia oli ennätyksellinen määrä, jäi yksittäisiin otteluihin ostettavaksi lippuja lähinnä alimmilta riveiltä tai pääkatsomon reunoilta. Tulevan kauden numeroimaton Light-kausikortti sopii hyvin niille katsojille, joille oma paikka ei ole merkityksellinen. Samalla vapautamme paikkoja myös muuhun myyntiin, Interin hallintopäällikkö Lauri Kemppainen selventää.

Myös Light-kausikorttiin sisältyy sisäänpääsy kaikkiin FC Interin Veikkausliigan kotiotteluihin, ilman omaa numeroitua paikkaa. Asiakas voi siis valita istumapaikkansa vapaasti pääkatsomon vapailta paikoilta. Mikäli ottelussa on käytössä myös Olympia- ja/tai päätykatsomot, voi Light-kausariasiakas mennä vapaasti myös niiden katsomonosien vapaille paikoille.

Mikäli näyttää todennäköiseltä, että ottelu tullaan myymään loppuun, varataan Light-kausikorttiasiakkaille paikkoja seuran osoittamasta katsomonosasta. Näissä tapauksissa Light-kausikortin haltijoille lähetetään erilliset ohjeet.

  • Premium-kausikortit alkaen 119 €
  • Light-kausikortit alkaen 69 €

Katso tarkemmat tiedot kausikorttien sisällöistä ja tilaa omasi alla olevan linkin kautta.

Kausikortit 2020

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit